Capgemini logo2Capgemini heeft de bestaande leadgeneratie-overeenkomst vervangen door een overeenkomst waarbij de door NEXTSALES ingezette medewerkers tijdelijk onderdeel van Capgemini’s Salesafdeling vormen. Uit naam van Capgemini nemen de NEXTSALES medewerkers alle sales-activiteiten, zoals leadgeneratie, klantenbezoek, demo’s, offertes en contract-onderhandelingen voor hun rekening. Hierbij wordt gewerkt onder de gedragsregels van Capgemini.

De uit de overeenkomsten voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door Capgemini zelf uitgevoerd. De overeenkomst tussen partijen heeft als voordeel dat er bij Capgemini sprake is van effectieve, snelle en consistente marktbeweging door een flexibele schaalbare sales-afdeling met daarbij behorende kosten. Kortom; een betere Retun on Business Development.

Over Capgemini:
Capgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen wij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.

Voor meer informatie bezoek de website: www.capgemini.com!

Deel dit bericht op: