Ambassadors

In 2015 zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart; het “click en brick” op het gebied van leadgeneratie. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van LinkedIn: een internet netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren en gaan nog een stap verder. We geven je niet alleen een digitale introductie maar we geven je een introductie in de echte (fysieke) wereld. Anders gezegd; we gaan mee naar de afspraak.

Dat begon klein oftewel in het eigen netwerk maar groeide al snel uit naar een extended netwerk waarin onze rechtstreekse relaties aan het concept mee wilden doen. Dat werden onze NextSales Ambassadors. 1 jaar na de introductie van het concept zijn we de mijlpaal van 75 Ambassadors gepasseerd.

Meer dan 100 Ambassadors

Nu hebben we meer dan 100 Ambassadors die een gevarieerde en interessante lijst met klanten ondersteunen. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun doelgroep binnen te brengen. Voordelen van een introductie in de “echte” wereld zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met de groei. We hebben ondertussen een handjevol Ambassadors in België waardoor we straks ook daar bedrijven ons concept aan kunnen bieden en willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

nextsales-bridge-appDe groei die we doormaken en de nog veel grotere groei die we voor ogen hebben vormen de basisgedachte achter de ontwikkeling van onze NextSales Bridge App. Met deze App hebben onze Ambassadors voortdurend toegang tot de proposities van onze klanten. NextSales Bridge biedt die in de vorm van video’s en pdf en geeft meteen de mogelijkheid leads door te geven.Google playiTunes store
Agenda met Ambassador Events

Word NextSales Ambassador