Ambassadors

In 2015 zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van zakelijke social media platforms zoals, LinkedIn en Xing (een netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren) en gingen nog een stap verder. We creëerden een netwerk met mensen die je ondersteunen bij de op- en uitbouw van je business:

NextSales Ambassador netwerk

NextSales Ambassadors hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, bij Defensie of andere overheidsinstanties. Ze hebben rollen vervuld in general management, audit, procurement, ict of als opper-/hoofd-officier en brengen dus naast hun kennis en ervaring een uitgebreid netwerk mee. Wat ze bindt is dat ze er plezier in hebben proposities te evalueren, aan te scherpen en de juiste proposities in hun netwerk te introduceren (niet alleen een digitale introductie maar meegaan naar de afspraak).

Het NextSales Ambassador netwerk begon klein maar groeide snel uit naar een extended netwerk waarin onze rechtstreekse relaties aan het concept mee wilden doen. 1 jaar na de introductie van het concept zijn we de mijlpaal van 75 Ambassadors gepasseerd.

Meer dan 150 Ambassadors

Nu hebben we meer dan 150 Ambassadors die een gevarieerde en interessante lijst met klanten ondersteunen. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun doelgroep binnen te brengen. Voordelen van een introductie door een NextSales Ambassador zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met de groei. We hebben ondertussen een aantal Ambassadors in België, Duitsland en Zwitserland en willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

De groei die we doormaken en de nog veel grotere groei die we voor ogen hebben vormen de basisgedachte achter de ontwikkeling van onze NextSales Ambassador Network member site. Met deze site hebben onze Ambassadors voortdurend toegang tot elkaar en de proposities van onze klanten.

Agenda met Ambassador Events

Wil je Ambassador worden? Neem contact met ons op of maak een profiel aan.