Ambassadors

Het NextSales Ambassador Network

NextSales Ambassadors zijn mensen die er plezier aan beleven hun kennis, ervaring en netwerk relaties te delen met andere bedrijven en mensen. Het Ambassador Network bestaat uit mensen die hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, bij Defensie of andere overheidsinstanties. Ze hebben rollen vervuld in management, audit, procurement, ICT of als opper-/hoofdofficier en brengen daardoor naast hun kennis en ervaring een uitgebreid netwerk mee. 

Hierdoor zijn we in staat onze klanten op verschillende manieren te ondersteunen, zoals:

  • Het leggen van contacten tussen klanten van NextSales en hun targets (niet alleen een digitale introductie maar meegaan naar de afspraak)
  • Het beoordelen en verder aanscherpen van proposities
  • Het oplossen van problemen/leren hanteren van nieuwe uitdagingen
  • Het ontwikkelen van nieuwe business
  • Het coachen van management in corporates, MKB en Start-ups

 

NextSales organiseert hiervoor, onder andere, Ambassador Workshops en Ambassador Meetings. (Bekijk de komende Ambassador Events hier). Daarnaast hebben Ambassadors toegang tot een intranetsite die naast klant-informatie toegang geeft tot de Ambassador directory en intern sociaal platform.

Bovendien biedt NextSales haar Ambassadors een flexibele werkplek bij NextSales zodat het makkelijker wordt andere Ambassadors te ontmoeten.

Meer dan 175 Ambassadors

Momenteel hebben we meer dan 175 Ambassadors die een gevarieerde en interessante lijst met klanten ondersteunen. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun doelgroep binnen te brengen en verder te ondersteunen. We hebben naast een grote groep Ambassadors in Nederland ondertussen een aantal Ambassadors in België, Duitsland en Zwitserland. We willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

Voordelen die inschakeling van het NextSales Ambassador Network aan onze klanten biedt, zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt je sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen). 

Historie

In 2015 zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van zakelijke social media platforms zoals, LinkedIn en Xing (een virtueel netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren) en gingen nog een stap verder. We creëerden een netwerk met mensen die je ondersteunen bij de op- en uitbouw van je business door persoonlijke introducties en inzet.

Het NextSales Ambassador Network begon klein, maar groeide snel uit naar een uitgebreid netwerk met meer dan 175 Ambassadors.

Deelnemen aan het NextSales Ambassador Network

Wil je NextSales Ambassador worden? Registreer hier !