Uitbreiding van Business Development naar Sales Office Benelux

Om aan tafel te komen bij grote organisaties in Europa ondersteunt NextSales Aspera al sinds 2018 met Business Development activiteiten. Hierbij maken we intensief gebruik van het NextSales Ambassador Netwerk. Daarvoor organiseert NextSales meerdere keren per jaar Ambassador workshops om de Ambassadors inzicht te geven in de Software Asset Management oplossingen en diensten die Aspera levert.

Bovendien heeft NextSales in september 2018 Aspera ondersteund tijdens de Gartner IT Sourcing, Procurement, Vendor & Asset Management Summit in Londen.

De samenwerking bevalt van beide kanten goed en daarom is het contract per 1 januari 2019 uitgebreid. NextSales zal als Sales Office (Reseller) de oplossingen van Aspera in de Benelux regio vermarkten waarbij de levering van producten en diensten door Aspera zal worden verzorgd. Beide partijen zullen gezamenlijk het Accountmanagement voor hun rekening nemen om zorg te dragen voor goede begeleiding van klanten voor, tijdens en na het implementatietraject. Daarnaast zullen ook dit jaar weer verschillende Ambassador Workshops plaatsvinden en zal NextSales onder andere bij de volgende events aanwezig zijn:

Informatie over andere Aspera events vind je hier!

Meer informatie over de oplossingen en diensten van Aspera? Bezoek de website: www.aspera.com of neem contact met ons op!

Deel dit bericht op: