Op 24 oktober 2018 tekenden Bert Hordijk & Wouter van Eijk van BidPro en Fleur van Wely van NextSales een samenwerkingsovereenkomst.

De overheid en andere aanbesteding plichtige organisaties willen graag zaken doen met het MKB. Deze bedrijven zijn er genoeg, maar kennis en kunde op het gebied van aanbestedingen en complexe offertetrajecten ontbreekt vaak. Want hoe zorg je dat jij straks die deal wint? Hoe beantwoord je alle vragen op zo’n manier dat de klant jouw oplossing kiest? Met wie kan en mag je praten en wanneer en waarover juist niet? Hoe stel je de juiste vragen? Verder kun je ook niet iedere deal winnen, dus: hoe leer je van je fouten en zorg je ervoor dat de volgende keer de gunfactor in jouw voordeel werkt?

De samenwerking

NextSales helpt bedrijven met Business Development, Sales & Marketing. Rondom aanbestedingen ondersteunt NextSales haar klanten bij het vormen van consortia. Momenteel zien we een groeiende vraag van klanten naar hulp bij aanbestedingen. Aangezien BidPro advies en begeleiding levert bij aanbestedingen en offertetrajecten was de link al snel gelegd. BidPro zal de NextSales klanten begeleiden bij aanbestedingen. Terwijl NextSales BidPro in contact brengt met potentiële klanten.

Over BidPro

BidPro staat voor Bidmanagement en Proposals. Bidmanagement is een term die pas sinds 8 jaar meer bekendheid krijgt. Een term die bij veel organisaties dus nog onbekend is. De functie van Bid Manager is enorm in opkomst en er is steeds meer vraag naar expertise op dit gebied. BidPro heeft deze expertise in huis en wil de komende jaren uitgroeien tot hét bid-team voor bedrijven in het MKB. BidPro verduurzaamt de Sales performance van organisaties en doet dit in de vorm van advies, ondersteuning, begeleiding en coaching bij aanbestedingen en offertetrajecten.

Bezoek de website: www.bidpro.nl

Over NextSales

NextSales is specialist op het gebied van Business Development, Marketing & Sales en helpt IT, High Tech en Public Safety & Security-bedrijven om hun activiteiten uit te breiden naar Europese markten. We hebben een netwerk gecreëerd van mensen die onze klanten ondersteunen bij het opbouwen en uitbreiden van hun bedrijf: het NextSales Ambassador Network! Vandaag hebben we meer dan 150 ambassadeurs die een indrukwekkende lijst met klanten ondersteunen. Door ons concept zijn we in staat om zowel grote multinationals als MKB-bedrijven in contact te brengen met hun doelgroep.

Deel dit bericht op: