Blinc Sales Institute een innovatieve aanpak van Sales trainingen

In de snel evoluerende globale economie heb je een combinatie van verschillende factoren nodig om een maximaal commercieel succes te realiseren. De juiste commerciële competenties en een sterk netwerk zijn met voorsprong de 2 belangrijkste componenten. Dit vormt de basis voor het samenwerkingsverband tussen Blinc Sales Institute en NextSales.

Blinc Sales Institute beschikt over de juiste commerciële knowhow om uw salesproces te optimaliseren. Sinds haar oprichting in 2010 richt Blinc Sales Institute zich op de menselijke drijfveren en de manier waarop individuele beweegredenen een rol spelen in een verkoopgesprek: Bij iemand in de juiste flow ontstaat een gevoel van welbehagen, waardoor goede resultaten worden behaald zonder dat die persoon het gevoel heeft zich daarvoor bijzonder te moeten inspannen.

Deze achterliggende gedachte vormt de basis van het training- en coachingaanbod van Blinc Sales Institute.

Samenwerkingsverband

Zowel NextSales als Blinc Sales Institute zijn voortdurend op zoek naar relevante samenwerkingsverbanden waarmee wij onze klanten en prospects extra toegevoegde waarde kunnen bieden. De wederzijdse toegevoegde waarde evenals de culturele match was meteen duidelijk.

Blinc Sales Institute gelooft niet in standaard verkooptrainingen, net als NextSales niet gelooft dat er een 'one size fits all' aanpak is om een markt binnen te treden.

Logo Blinc Sales Institute

Over Blinc Sales Institute

Uw team

  • Is zich niet bewust van opportunities die ze missen?
  • Vindt onvoldoende leads of volgt deals niet systematisch op?
  • Behaalt de haar targets niet?

Blinc Sales Institute biedt zowel trainingen op maat als open trainingen aan om het juiste uit uw team te halen.

Meer informatie op www.blinc.be en www.nextsales.eu

Over NextSales

NextSales ondersteunt bedrijven die willen groeien in de Europese merkt met Marketing, Business Development en Sales.

NextSales ondersteunt sinds 2011 klanten van over heel de wereld bij het ontwikkelen en groeien van hun business in Europa. Klanten van NextSales komen uit de ICT, Consulting, High-Tech en Openbare Orde & Veiligheid industrie.

Meer informatie op www.nextsales.eu

Lees het persbericht op de Blinc website

Logo NextSales

Deel dit bericht op: