Business Development diensten

Business Development is het ontwikkelen van groei potentieel voor het bedrijf. Business Development kan zich richten op klanten en de relatie met klanten maar ook op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

NextSales ondersteunt klanten bij het het ontwikkelen en groeien van hun business in Europa. Hierbij hanteren we als uitgangspunt dat Sales het resultaat is van een doordacht en goed uitgevoerd Business Development proces. De implementatie van dat proces in uw organisatie, waarbij NextSales ondersteuning biedt bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van duurzame commerciële contacten, vormt de toegevoegde waarde van NextSales.

Wij leveren deze diensten in de vorm van een een flexibele, schaalbare dienst! Wij beginnen met een Markt Scan om vast te stellen waar u staat, waar u zou willen staan en wat het gat daartussen is. Op basis hiervan zijn wij in staat aan u te vertellen of u de lat op de juiste hoogte heeft gelegd en wat de alternatieve scenario’s zijn om uw doelstelling te bereiken. Als resultaatgericht bedrijf zien we dit als wederzijdse investering, waarbij we door de inzet van middelen als video conferencing, mail en telefoon zorgdragen voor een minimale carbon footprint.

NextSales biedt de volgende diensten om uw Business Development te verbeteren:

Vrouw met uitgestoken hand om kennis te maken met nieuwe bedrijven in het kader van business development

Zowel grote als kleine bedrijven doen een beroep op NextSales voor ondersteuning bij hun Business Development. Zo ondersteunen wij onder andere MKB bedrijven als fit4agile, Contrasticon en QSM maar ook corporates als Innovaway, USU Group en Hexagon.

Meer weten?

Neem contact met ons op!