Niet iedere Sales heeft hetzelfde karakter. Iets wat bij de ene persoon past, hoeft niet per se ook bij een andere persoon te passen. De meeste Sales-opleidingen en -trainingen gaan daarentegen van een standaard aanpak uit. In de praktijk valt daardoor het rendement van de investeringen in die trainingen tegen.

Net zoals we bij NextSales erin geloven dat er geen standaard aanpak is voor een propositie in de markt geloven we ook niet in een standaard training voor een Sales. We werden dan ook erg enthousiast toen we het Blinc Sales Institute ontdekten. Bij Blinc worden de verschillen in het Sales DNA vertaald naar oplossingen die iedere verkoper in zijn/haar kracht zet en de verkoopresultaten drastisch verhoogt. 

“Een succesvol verkoper gebruikt geen trucjes, maar versterkt zijn eigen stijl.” 

Of het nu gaat om Business Development, het voeren van verkoopgesprekken, Accountmanagement of Salesmanagement, Blinc onderkent je individuele Sales DNA en geeft je instrumenten om op basis daarvan optimaal in je rol te functioneren.

Ontdek zelf je Sales DNA

Met de zelfscan voor Salesprofessionals krijg je inzicht in wat je drivers in Sales zijn.

De zelfscan is een indicatieve, snelle test die je in amper 5 minuten tijd waardevolle informatie verschaft over je persoonlijke sterkten en de manier waarop je Sales benadert.

Ieder opleidingstraject bij Blinc begint met het onderbouwd in kaart brengen van je Sales DNA. Het is onmisbare kennis voor wie zijn Sales-skills duurzaam wil optimaliseren.   

Met 10 jaar Sales- en persoonlijkheidsexpertise is Blinc Sales Institute de uitgelezen partner om je Salesuitdagingen aan te pakken. Ongeacht of dit nu inhoudt dat je meer uit je Business Development wil halen, je onderhandelingsstrategie wil optimaliseren of je team beter wil laten presteren.

NextSales verzorgt zelf geen Sales-trainingen, maar brengt u met plezier in contact met Blinc om gezamenlijk het juiste opleidingstraject vast te stellen.

Bezoek de website van Blinc Sales Institute: www.blinc.be