Demtech en NextSales tekenen samenwerkingsovereenkomst


Op 26 juni 2018 tekenden Mario Cohen van Demtech en Fleur van Wely van NextSales een samenwerkingsovereenkomst.

Demtech en NextSales hebben klanten die hun omzet in Europa en daarbuiten willen laten groeien:

  • Demtech is actief in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Mexico en heeft daarnaast partnerships in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)
  • NextSales is actief in de Benelux, Duitsland en Nordics (Noorwegen, Denemarken, Zweden)

Deze samenwerking stelt beide partijen in staat elkaars aanwezigheid in andere regio’s te gebruiken om klanten bij die omzetgroei te ondersteunen.

Bovendien zal, voortvloeiend uit deze samenwerking, Demtech NextSales ondersteunen bij het uitbreiden van het NextSales Ambassador Netwerk in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Mexico.

De samenwerking

Demtech en NextSales zijn gespecialiseerd in Business Development, Marketing & Sales. Hoewel je eerste gedachte zou kunnen zijn dat ze elkaars concurrenten zijn, is dat niet het geval. Beide bedrijven geven op een geheel eigen wijze invulling aan hun kerndienstverlening;

  • Demtech legt namelijk de focus op het aangaan van partnerships en allianties in verschillende landen. Op die manier heb je altijd een lokale partij die weet wat de cultuur en gebruiken in een land zijn
  • NextSales daarentegen zet haar eigen NextSales Ambassador Netwerk in van meer dan 150 mensen, die binnen hun persoonlijke C-level netwerk, klanten kunnen introduceren

Beide bedrijven zijn en blijven geheel onafhankelijk van elkaar opereren, maar gaan op individuele klant-projecten met elkaar samenwerken.

Over Demtech

Demtech is als Business Development, Marketing & Sales organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van High-Tech bedrijven om hun aanwezigheid in de Europese en Zuid-Amerikaanse markten uit te breiden. Demtech is sinds 2000 actief als innovatie partner voor kleine & grote ondernemingen en venture capitalists om hun uitbreidingsplannen uit te voeren.

Bezoek de website: www.demtech.biz

Over NextSales

NextSales is als Business Development, Marketing & Sales organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van IT, High-Tech en Public Safety bedrijven om hun aanwezigheid in Europese markten te vergroten. NextSales heeft een netwerk gecreëerd van mensen (NextSales Ambassadors) die haar klanten ondersteunen bij het bouwen en uitbreiden van hun klantenbestand. Vandaag de dag heeft NextSales meer dan 150 Ambassadors die een indrukwekkende lijst van klanten (grote multinationals, start-ups en MKB) ondersteunen.

Deel dit bericht op: