e-comvideo op TV


In de gezondheidszorg zorgt moderne technologie steeds meer mogelijkheden. Door middel van blended video, kunnen mensen veel meer informatie verkrijgen en ontstaan er zelfs mogelijkheden om mensen te inspireren tot een gezondere leefstijl. Ook in branches buiten de zorg starten interessante projecten. Er zullen steeds meer toepassingen van blended video gaan ontstaan. Jean-Paul Fonteijn, eigenaar van E-comvideo, vertelt in Samen Sterk wat blended video technologie is en hoe dit werkt.

Zaterdag 3 juni om 16.30 uur te zien in Samen Sterk bij SBS6

Alles over blended video’s voor zorgorganisaties is zaterdag 3 juni te zien in de aflevering ‘Medische Ontwikkelingen’ van Samen Sterk; Samen Sterk is een televisieprogramma waarin wordt getoond hoe we als land, zorgverlener en cliënt samen sterk kunnen staan. Er wordt gezocht naar oplossingen en antwoorden voor dagelijkse problemen binnen de zorg. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, mantelzorg, probleemjongeren, zorgondersteunende applicaties of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk laten we oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod komen.

De herhaling is te zien op zondag 4 juni om 12.30 uur in Samen Sterk bij SBS6

e-comvideo en NextSales

e-comvideo zet de NextSales Bridge App in voor het genereren van leads. Op basis daarvan wordt door NextSales Ambassadors ten behoeve van e-comvideo contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met e-comvideo opvolgen. De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door e-comvideo verzorgd. Lees verder

Share this post