Marketing, Business Development en Sales voor bedrijven die willen groeien in Europa

U zoekt leads op de Europese markt, meer klanten of u bent van plan een (nieuwe) vestiging in Europa te openen. NextSales ondersteunt als sinds 2011 klanten van over heel de wereld bij het ontwikkelen en groeien van hun business in Europa.

Bedrijven uit de ICT, Consulting of High-Tech, Openbare Orde & Veiligheid industrie zijn bij ons aan het juiste adres!

Lees hoe wij onze klanten helpen

Start uw bedrijf in Europa

Start uw bedrijf in Europa

Uw bedrijf wil groeien en ziet kansen in Europa. Zeker als u bedrijf nog geen ervaring heeft met zaken doen in Europa zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hoewel op het eerste gezicht de Europese Unie, net als de Verenigde Staten, één grote markt lijkt zijn er nogal wat verschillen

Lees verder

Leads op de Europese markt

Leads op de Europese markt

Het genereren van leads is onze kernactiviteit. Direct toegang krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging. Daarom hebben wij het NextSales Ambassador Network gecreëerd. Samen met het Ambassador Network zijn wij in staat op basis van vertrouwen deuren voor u te openen

Lees verder

Meer klanten

Meer klanten

Als u een nieuwe markt opgaat of een nieuw product lanceert heeft u behoefte aan Sales capaciteit. Wij bieden u flexibel schaalbare sales capaciteit met alle voordelen als de snelle time to market, de lagere investeringen, minder financieel risico, meer focus, enzovoorts.

Lees verder

BUSINESS DEVELOPMENT

Succesvolle marketing & Sales in Europa is het resultaat is van een doordacht en goed uitgevoerd proces. De levering van dat proces als een dienst aan uw organisatie vormt de toegevoegde waarde van NextSales. Wij beginnen met een Markt Scan om vast te stellen waar u staat, waar u zou willen staan en wat het gat daartussen is. Op basis hiervan zijn wij in staat aan u te vertellen of u de lat op de juiste hoogte heeft gelegd en wat de alternatieve scenario’s zijn om uw doelstelling te bereiken.

KLANTREIS

De klantreis ziet er tegenwoordig anders uit dan een paar jaar geleden. Steeds meer (potentiële) klanten oriënteren zich uitgebreid op het internet voordat ze tot een aankoop overgaan. In de Business-2-Consumer (B2C) markt verloop vaak het gehele proces via het internet. In de Business-2-Business (B2B) markt wordt (indien nodig) pas contact gezocht met de leverancier als een groot deel van de voorselectie al heeft plaatsgevonden. 

Dit betekent dat zowel het digitale deel van de klantreis als het laatste stuk (samen met de Sales of Accountmanager) goed op elkaar moeten aansluiten. Bij het begin van de verkoopcontacten heeft de klant namelijk al een beeld van uw bedrijf en propositie gevormd. En die mening is dan niet zo eenvoudig meer te wijzigen.

Terugblik op "Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst"

De technologie voor ondersteuning van klant-contacten verbetert in een hoog tempo. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar….  Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving?  Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert?  Via welk migratie pad breng ik de technologie binnen in mijn processen?