Business Development en Sales in Europa

Business Development en Sales voor complexe diensten en producten steunt binnen Nederland (en grote delen van het Europese continent) nog steeds op vertrouwen tussen aanbieder en afnemer. Natuurlijk oriënteren klanten zich steeds meer via het internet, maar het vertrouwen wordt tussen mensen opgebouwd!

Het NextSales Ambassador Network helpt u bij het versneld opbouwen van dit vertrouwen: Geen digitale introductie, maar een introductie door iemand die al een vertrouwensrelatie met uw potentiële klant heeft.

Van target list tot client list; meer dan 175 NextSales Ambassadors hebben de sleutel tot deuren die anders gesloten zouden blijven.

Start uw bedrijf in Europa

Start uw bedrijf in Europa

Uw bedrijf wil groeien en ziet kansen in Europa. Zeker als u bedrijf nog geen ervaring heeft met zaken doen in Europa zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hoewel op het eerste gezicht de Europese Unie, net als de Verenigde Staten, één grote markt lijkt zijn er nogal wat verschillen

Lees verder

IT of BPO center in Egypte starten?

IT of BPO center in Egypte starten?

Geïnteresseerd in het opzetten van een regionaal IT- of Business Services Delivery Center? Egypte is een van de beste hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en een geweldige plek om naartoe uit te breiden. NextSales verbindt u met ITIDA om uw plannen te realiseren.

ITIDA

Nieuwe members Qiy foundation

Nieuwe members Qiy foundation

Met de groei van de digitale economie doen steeds meer mensen zaken online met bedrijven en overheden. Dit leidt tot een toenemende hoeveelheid gegevens waarover een individu maar beperkt controle heeft. Daar wil de Qiy Foundation wat aan doen.

Qiy foundation

BUSINESS DEVELOPMENT

Succesvolle Business Development en de daaropvolgende Sales zijn het resultaat is van een doordacht en goed uitgevoerd proces. De levering van dat proces als een dienst aan uw organisatie vormt de toegevoegde waarde van NextSales. Wij beginnen met een Markt Scan om vast te stellen waar u staat, waar u zou willen staan en wat het gat daartussen is. Op basis hiervan zijn wij in staat aan u te vertellen of u de lat op de juiste hoogte heeft gelegd en wat de alternatieve scenario’s zijn om uw doelstelling te bereiken.

KLANTREIS

De klantreis ziet er tegenwoordig anders uit dan een paar jaar geleden. Steeds meer (potentiële) klanten oriënteren zich uitgebreid op het internet voordat ze tot een aankoop overgaan. In de Business-2-Consumer (B2C) markt verloop vaak het gehele proces via het internet. In de Business-2-Business (B2B) markt wordt (indien nodig) pas contact gezocht met de leverancier als een groot deel van de voorselectie al heeft plaatsgevonden. 

Dit betekent dat zowel het digitale deel van de klantreis als het laatste stuk (samen met de Sales of Acountmanager) goed op elkaar moeten aansluiten. Bij het begin van de verkoopcontacten heeft de klant namelijk al een beeld van uw bedrijf en propositie gevormd. En die mening is dan niet zo eenvoudig meer te wijzigen.

Terugblik op "Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst"

De technologie voor ondersteuning van klant-contacten verbetert in een hoog tempo. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar….  Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving?  Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert?  Via welk migratie pad breng ik de technologie binnen in mijn processen?