Marketing, Business Development en Sales voor bedrijven die willen groeien in Europa

U zoekt leads op de Europese markt, meer klanten of u bent van plan een (nieuwe) vestiging in Europa te openen. NextSales ondersteunt al sinds 2011 klanten van over heel de wereld bij het ontwikkelen en groeien van hun business in Europa.

Bedrijven uit de ICT, Consulting, High-Tech en Openbare Orde & Veiligheid industrie vertrouwen voor Marketing & Sales op NextSales voor groei in Europa

Lees hoe wij onze klanten helpen

Start uw bedrijf in Europa

Start uw bedrijf in Europa

Uw bedrijf wil groeien en ziet kansen in Europa. Zeker als u bedrijf nog geen ervaring heeft met zaken doen in Europa zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hoewel op het eerste gezicht de Europese Unie, net als de Verenigde Staten, één grote markt lijkt zijn er nogal wat verschillen

Lees verder

Leads op de Europese markt

Leads op de Europese markt

Het genereren van leads is onze kernactiviteit. Direct toegang krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging. Daarom hebben wij het NextSales Ambassador Network gecreëerd. Samen met het Ambassador Network zijn wij in staat op basis van vertrouwen deuren voor u te openen

Lees verder

Meer klanten

Meer klanten

Als u een nieuwe markt opgaat of een nieuw product lanceert heeft u behoefte aan Sales capaciteit. Wij bieden u flexibel schaalbare sales capaciteit met alle voordelen als de snelle time to market, de lagere investeringen, minder financieel risico, meer focus, enzovoorts.

Lees verder

B2B events

B2B Event georganiseerd voor USU en Aspera in event locatie Boompjes te Rotterdam

NextSales organiseert regelmatig B2B events voor haar klanten. We kennen uit de reclame allemaal voorbeelden van bedrijven die "wereldberoemd" zijn in eigen land maar over de grens niet of nauwelijks bekend zijn.

Via websites en social media kom je een heel eind, maar uiteindelijk willen klanten in het B2B segment graag echt kennismaken met deze onbekende aanbieders.

Meer weten over B2B Events?

Terugblik Agile IT Service Management

Op woensdag 13 november heeft NextSales een tweetal ronde tafel bijeenkomsten georganiseerd. De rode draad van deze bijeenkomsten was het verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van IT door wendbaar denken en handelen.

ITIL® 4 brengt het Best Practices-raamwerk meer in overeenstemming met IT4IT, Agile, DevOps en Lean. Hoe support dat "Agile IT Service Management"?

Dit event werd georganiseerd in het kader van onze Sales Outsourcing overeenkomsten met USU en Aspera

Terugblik Global IT Support Services

In twee ronde tafel bijeenkomsten werd ingegaan op de uitdagingen waarvoor bedrijven worden gesteld om hun wereldwijde IT te ondersteunen. In het bijzonder werd aandacht besteed aan de uitdagingen die retail bedrijven hebben. Ze hebben vaak veel vestigingen met relatief weinig, maar voor klantbeleving en omzet cruciale, IT-apparatuur. Naast Innovaway, kwamen klant KIKO Milano en partner Fujitsu GPMO aan het woord.

Dit event was onderdeel van onze Sales Outsourcing overeenkomst met Innovaway

NextSales Ambassador Network

Om Marketing & Sales voor groei in Europa te realiseren vertrouwd NextSales op het NextSales Ambassador Network. Dit netwerk met senior executives en professionals ondersteund ons NextSales met het leggen van contacten, het doen van Markt Scans, Coaching van onze klanten en alle andere aspecten van onze dienstverlening.

Voor NextSales Ambassadors organiseert NextSales regelmatig Ambassador Events.

Geïnteresseerd in deelname aan het NextSales Ambassador Network?

Marketing, Business Development en Sales voor bedrijven die willen groeien in Europa wordt gerealiseerd met ons NextSales Ambassador Network