Marketing, Business Development en Sales voor bedrijven die willen groeien in Europa

U zoekt leads op de Europese markt, meer klanten of u bent van plan een (nieuwe) vestiging in Europa te openen. NextSales ondersteunt al sinds 2011 klanten van over heel de wereld bij het ontwikkelen en groeien van hun business in Europa.

Bedrijven uit de ICT, Consulting, High-Tech en Openbare Orde & Veiligheid industrie vertrouwen voor Marketing & Sales op NextSales voor groei in Europa

Lees hoe wij onze klanten helpen

Start uw bedrijf in Europa

Start uw bedrijf in Europa

Uw bedrijf wil groeien en ziet kansen in Europa. Zeker als u bedrijf nog geen ervaring heeft met zaken doen in Europa zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hoewel op het eerste gezicht de Europese Unie, net als de Verenigde Staten, één grote markt lijkt zijn er nogal wat verschillen

Lees verder

Leads op de Europese markt

Leads op de Europese markt

Het genereren van leads is onze kernactiviteit. Direct toegang krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging. Daarom hebben wij het NextSales Ambassador Network gecreëerd. Samen met het Ambassador Network zijn wij in staat op basis van vertrouwen deuren voor u te openen

Lees verder

Meer klanten

Meer klanten

Als u een nieuwe markt opgaat of een nieuw product lanceert heeft u behoefte aan Sales capaciteit. Wij bieden u flexibel schaalbare sales capaciteit met alle voordelen als de snelle time to market, de lagere investeringen, minder financieel risico, meer focus, enzovoorts.

Lees verder

B2B events

NextSales organiseert regelmatig B2B events voor haar klanten. We kennen uit de reclame allemaal voorbeelden van bedrijven die "wereldberoemd" zijn in eigen land maar over de grens niet of nauwelijks bekend zijn. Via websites en social media kom je een heel eind, maar uiteindelijk willen klanten in het B2B segment graag echt kennismaken met deze onbekende aanbieders.

De komende maanden organiseert NextSales de volgende B2B events:

Afbeelding van een B2B event, ronde tafel bijeenkomst

Agile IT Service Management

Op woensdag 13 november organiseren wij een tweetal ronde tafel bijeenkomsten die ingaan op het verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van IT door wendbaar denken en handelen.

ITIL® 4 is een verdere ontwikkeling van het Best Practices-raamwerk en brengt het meer in overeenstemming met ontwikkelingen als IT4IT, Agile, DevOps en Lean. Hoe support dat "Agile IT Service Management"?

Dit event wordt gesponsord door USU

Global IT Support Services

Op woensdag 27 en donderdag 28 november organiseren wij een tweetal ronde tafel bijeenkomsten die ingaan op de uitdaging waarvoor bedrijven worden gesteld om hun Global Support Services (GSS) voor IT en bedrijfsprocessen gelijke tred te laten houden.

Hoe richt je GSS agile, flexibel en lean in? Is het haalbaar voor een MKB onderneming? Deze en meer van dit soort vragen komen aan de orde!

Dit event wordt gesponsord door Innovaway

NextSales Ambassador Network

Om Marketing & Sales voor groei in Europa te realiseren vertrouwd NextSales op het NextSales Ambassador Network. Dit netwerk met senior executives en professionals ondersteund ons NextSales met het leggen van contacten, het doen van Markt Scans, Coaching van onze klanten en alle andere aspecten van onze dienstverlening.

Voor NextSales Ambassadors organiseert NextSales regelmatig Ambassador Events.

Geïnteresseerd in deelname aan het NextSales Ambassador Network?

Afbeelding met mensen over heel europa, het NextSales Ambassador Network die klanten ondersteunen met Marketing & Sales voor groei in Europa te realiseren