Zwermen als nieuwe werkwijze

Herkent u het: in het ene team of op die ene afdeling hebben ze het druk, op andere zitten ze te wachten. Om samen te kunnen werken worden organisaties ontworpen en krijgt iedereen een plek. De term bureaucratie kent u vast wel, en die wordt meestal niet heel positief gebruikt. Om het werk door organisaties te krijgen worden flow charts gemaakt, maar zeg eens eerlijk, wie houdt zich daar eigenlijk aan, en hoe actueel zijn ze eigenlijk?

Werk is toe aan een nieuwe manier van organiseren. De medewerkers volgen het werk, zodat u veel flexibeler bent in capaciteit, de medewerkers meer afwisselend werk hebben en er een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel is voor het klaren van de klus. Dit noemen we zwermen: waar het werk is, zijn ook de medewerkers, en dat zal iedere keer ergens anders zijn.

De efficiency van uw bedrijf verdrievoudigen?

Een zwerm heeft geen vaste vorm en volgt het werk. Hoe de zwerm beweegt is een afgeleide van het werk dat nu gedaan moet worden. Om het zwermen mogelijk te maken moet er structuur gebracht worden in het werk en moet steeds duidelijk zijn welk werk nu gedaan moet worden.

fit2swarm zet het NextSales Ambassador Netwerk en App in voor het genereren van leads. Meer dan 100 NextSales Ambassadors krijgen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de propositie van fit2swarm. Ten behoeve van fit2swarm wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met fit2swarm opvolgen. Voordelen van een introductie door onze Ambassadors zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door fit2swarm verzorgd.

Meer informatie? Bezoek de website: www.fit2swarm.com

Deel dit bericht op: