2 mensen maken kennis en wisselen visitekaartjes uitHet genereren van leads is onze kernactiviteit. Direct toegang krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging. Daarom hebben wij het NextSales Ambassador Network opgericht: Een netwerk van mensen uit het Europese bedrijfsleven die er plezier aan beleven hun kennis, ervaring en netwerk te delen met andere bedrijven en mensen. Het Ambassador Network ondersteunt ons bij het informeren van uw doelgroep over uw product of dienst.

Zeker als het gaat om complexe diensten zijn in het grootste deel van Europa, vertrouwen en relatie belangrijker dat de laagste prijs.

Als wij ervan overtuigd zijn dat uw product of dienst voorziet in de behoefte van uw doelgroep (een probleem voor hen oplost). En dat wij contact kunnen leggen met de juiste mensen (DMU). Kunnen we samen met meer dan 175 mensen uit het Ambassador Network deuren openen die normaal gesproken voor u gesloten blijven.

Aanpak

Uw propositie wordt op de NextSales Ambassador Network site geplaatst en zowel via de site als door middel van Workshops bij de Ambassadors onder de aandacht gebracht. NextSales garandeert een overeengekomen aantal gekwalificeerde afspraken.

U pakt zelf uw leads op!

NextSales Ambassador Network site

De site is speciaal ontwikkeld om onze Ambassadors te informeren over de proposities van onze klanten. Dat doen we door middel van video’s, documentatie en berichten. Met de site hebben onze ingelogde Ambassadors uw informatie voortdurend ter beschikking.

Ambassador Workshops

Tijdens de Ambassador Workshops geeft u een presentatie over uw bedrijf, propositie en target list. Tijdens deze interactieve sessie wordt u uitgedaagd. Onze Ambassadors komen uit alle disciplines (inkoop, control, management, ICT, enz.) en zullen om uw propositie te begrijpen, vragen vanuit allerlei invalshoeken stellen. Doel is de Ambassadors van voldoende vertrouwen en informatie te voorzien zodat ze uw bedrijf binnen hun persoonlijk netwerk willen introduceren.

Voordelen van onze leadgeneratie

  • Met onze formule verliest u minder tijd aan het bouwen van relaties met nieuwe klanten. Wij kennen uw klanten en hun procedures.
  • Wij openen deuren op verschillende niveaus die normaal voor u gesloten blijven
  • Vanaf het eerste gesprek heeft uw relatie meer vertrouwen en diepgang
  • U krijgt er een groot aantal Ambassadors bij waardoor uw verkoop zal groeien
  • U kunt focus houden op uw bestaande klanten
Indien gewenst kunnen we u ook ondersteunen bij het gehele verkoopproces. Bekijk onze Sales Outsourcing propositie of neem contact met ons op.