Op basis van deze leadgeneratie overeenkomst ondersteunen medewerkers van NextSales de Logo mITEverkoopafdeling van mITE zowel bij het generen van nieuwe leads als bij alle relevante binnendienst taken als het verwerken van leads uit het partnerkanaal, het bewaken van offertes en ondersteunen van de buitendienst sales. De uit deze sales outsource voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door mITE zelf uitgevoerd. Voordelen deze overeenkomst voor mITE zijn: Schaalbare, effectieve en efficiënte inzet van schaarse sales resources en een snelle, consistente marktbewerking.

Over mITE
Mobiel toegang tot bedrijfsinformatie is tegenwoordig een onlosmakelijk onderdeel van het werkproces in iedere organisatie. Het succes van mobiel werken is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een organisatie biedt om te voorzien in de communicatie- en informatiebehoefte van de gebruiker. De vier belangrijkste vraagstukken zijn hierbij Device Management, Mobiel Beleid, Mobile Security en Connectiviteit Management. Bij elk van deze vraagstukken moet er gekeken worden naar de relatie met gebruiker, informatievoorziening en beschikbare applicaties.

Deze vraagstukken heeft MITE Systems vertaald naar een conceptplatform; The Mobile Way. The Mobile Way is een compleet platform waarin gebruikers binnen beheer(s)bare kaders gefaciliteerd worden in hun informatie- en communicatiebehoefte. Hierbij wordt rekening gehouden met centraal gedefinieerde beleidsregels voor beheer, beveiliging en gebruik van data en communicatie”.

Voor meer informatie: www.mite.nl!

Deel dit bericht op: