fit4agile en NextSales zijn een overeenkomst aangegaan waarbij NextSales de lancering van het merk begeleidt. De diensten van NextSales omvatten onder meer website en social media, value proposition en leadgeneratie.

fit4agile draait om de menselijke factor binnen agile. Het is 1 ding om een training tot scrummaster of product-owner te volgen maar hoe bepaal je waar jouw kracht of die van uw toekomstige medewerker ligt? fit4agile zet uw talenten af tegen de verschillende agile-rollen en verteld uw waar uw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Mens & Business Case

  • Mens: Werk dat bij je talenten past maakt je gelukkiger en succesvoller
  • Business Case: Een agile team met mensen die een taak hebben die niet bij hun talenten past heeft minstens 2 Sprints extra nodig. De daaraan gerelateerde kosten bedragen al snel € 60K

fit4agile is een initiatief van Libeccio en StepWise

Meer weten over fit4agile? Neem contact met ons op!

MKB – Start-Up Diensten

Als u overweegt te starten (of net bent gestart) op de Nederlandse markt kunnen NextSales’ MKB – Start-up diensten u van pas komen. Wij kennen de markt met haar specifieke eigenaardigheden. Hierdoor zijn wij in staat u inzicht te geven in de haalbaarheid van uw plannen.
We kunnen u helpen met het aanscherpen van uw doelgroep, propositie en presentaties. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij maken van uw website, Mobile App en Social media kanalen. Ook zijn onze Ambassadors graag bereid hun expertise en jarenlange ervaring als coach voor u in te zetten:

Meer weten over MKB – Start-Up Diensten? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht op: