MicroStrategy logo newsOp basis van MicroStrategy BI software nemen elke dag opnieuw een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van die mensen werkt in de zorg sector en geeft daardoor betere en beter betaalbare zorg. MicroStrategy heeft NextSales ingeschakeld om op basis van dit thema op 7 september 2016 een event te organiseren zodat nog meer mensen uit de Healthcare sector kennis kunnen nemen van mogelijke toepassingen van MicroStrategy BI software binnen de zorg. NextSales zet haar Ambassadors in voor het leggen van contacten binnen deze sector en geïnteresseerden uit te nodigen voor dit event.

Praktijkervaring bij de National Health Service (NHS)

MicroStrategy is wereldwijd leider in business intelligence-technologie en levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die bedrijven in staat stelt alle data die zijn opgeslagen in hun onderneming te analyseren en op basis daarvan betere beslissingen te nemen. De volgende video’s laten medewerkers NHS aan het woord over hun ervaringen:

  • Bekijk hoe mobile apps van toegevoegde waarde zijn voor verpleegkundigen, managers van zorgafdelingen en hoger management
  • Bekijk hoe business intelligence applicaties de totale organisatie verder kunnen optimaliseren

Voor meer informatie over MicroStrategy bezoek de website: www.microstrategy.com

Indien u interesse heeft in deelname aan het Healthcare event kunt u contact met ons opnemen.

Deel dit bericht op: