Lees hoe NextSales klanten in verschillende industrieën ondersteunt

NextSales ondersteunt klanten in verschillende industrieën. Op deze pagina vindt u voorbeelden van klanten uit de ICT, Openbare Orde & Veiligheid, Software, High-Tech, Consulting en Duurzaamheid.

Zeker als uw bedrijf in het Business-2-Business segment opereert kan NextSales u helpen met het in kaart brengen van markten, het genereren van leads, doen van uw verkopen, opleiding en alle andere zaken om u succesvol in de Europese markt te laten zijn

Openbare Orde en Veiligheid

De industrie rondom Openbare Orde en Veiligheid groeit sterk. NextSales ondersteunt verschillende bedrijven uit deze industrie in de Nederlandse markt.

We leveren bijvoorbeeld Coaching bij het voorsorteren op aanbestedingen, de selectie van consortium of alliantie partners en het schrijven van offertes.

Door de inzet van ons NextSales Ambassador Network verzamelen we informatie met betrekking tot klant-organisatie en -processen en leveren we ondersteuning bij het schrijven van voorstellen.

Voorbeelden van klanten op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid zijn onder andere Hexagon, Respond en Innovaway

Ondersteuning in de industrie

Software

Ondersteuning van klanten in de Software industrie

Een groot aantal softwarebedrijven doet een beroep op ondersteuning van NextSales. Die ondersteuning varieert van Leadgeneratie tot het uitbesteden van de sales in de vorm van Sales Outsourcing voor een aantal landen in Europa.

Softwarebedrijven die van onze diensten gebruik maken zijn onder meer Nalanda, Indorse Services en Aspera.

ICT-diensten

Van een Markt Scan, Leadgeneratie, Sales Outsourcing, Coaching tot het organiseren van events en het opleiden van Sales. NextSales wordt opgeschakeld door grote en kleine bedrijven uit Japan, Bangladesh, Italië, Duitsland, Israël, Zwitserland, Vietnam, België, Verenigde Staten, Egypte, Zweden, Spanje, Saoedi-Arabië, Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Nederland.

Een aantal klantvoorbeelden: Capgemini, Finidy en Itida.

Ondersteuning voor bedrijven in de industrie ICT-diensten

Ondersteuning in de Consulting industrie

Consulting

Met Start-up Services, de bouw van een website, Coaching, Leadgeneratie, Sales Outsourcing of als lid van de Raad van Advies, NextSales levert een bijdrage aan veel bedrijven binnen dit segment.

QSM, fit4agile, TOP (Totally Optimized Projects) en Contrasticon zijn slechts een paar voorbeelden.

High Tech

Het in de markt zetten van nieuwe producten in deze markt gaat niet vanzelf. Marketingplan, Leadgeneratie en Sales Outsourcing zijn een paar voorbeelden van hoe NextSales deze industrie ondersteunt.

Phenom-World en Van Daal Engineering zijn een paar voorbeelden hiervan.

Ondersteuning van bedrijven in de High Tech industrie

Ondersteuning van bedrijven in de duurzaamheid industrie

Duurzaamheid

NextSales draagt de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties een warm hart toe. In dat kader ondersteunen wij bedrijven in dit werkveld voor een deel vrij van kosten en hanteren we daarboven een aangepast tarief.

Voorbeelden van bedrijven die diensten en producten rondom SDG’s met onze ondersteuning op de markt brengen zijn Qiy foundation, NextinVision en Sandra Barth.

Andere industrieën

Voorbeelden van hoe NextSales klanten in verschillende andere industrieën ondersteunt: Food (locaties voor franchise nemers), Educatie (opleidingen in het zakelijk segment), Cyber-security en Human Resources.

Meer informatie