Partner eco-systeem

Continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening staat bovenaan. Een modern bedrijf kan niet meer bestaan zonder een betrouwbaar partner eco-systeem. In haar eco-systeem werkt NextSales samen met bedrijven die onze dienstverlening aanvullen. Zo werken we samen met Blinc Sales Institute vanwege haar unieke aanpak van Sales trainingen. De samenwerking met Demtech en Fintocat is gebaseerd op de uitbreiding van ons geografisch bereik.

Samen met ons eco-systeem biedt NextSales een nog betere dienstverlening, zowel in diepgang als in omvang.

Hieronder kunt u kennismaken met onze partners.

Blinc Sales Institute

Met 10 jaar sales- en persoonlijkheidsexpertise is Blinc Sales Institute de uitgelezen partner om je sales uitdagingen aan te pakken. Ongeacht of dit nu inhoudt dat je meer uit je prospects wil halen, je onderhandelingsstrategie wil optimaliseren of je team betere prestaties wil laten leveren.

Blinc Sales Institute gebruikt een unieke methode die elke verkoper in zijn kracht zet en resultaten spectaculair verhoogt. Zo onderscheidt Blinc Sales Institute 9 verschillende commerciële drivers, zoals:
Kwaliteit, Toegevoegde waarde, Succes, Onderscheidend vermogen, Logica, Vertrouwen, Fun-Factor, Impact en Flow en bepaalt samen met jou welke aanpak het best aansluit op jouw Sales DNA.

Lees meer over de samenwerking met Blinc Sales Institute!

Logo Blinc Sales Institute

Logo van Fintocat

Fintocat

Fintocat is gevestigd in Luxemburg en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Fintocat ondersteunt bedrijven met:

  • Partner strategie
  • Project management
  • Project audit
  • Management Consultancy
  • Business Development.

Demtech

Demtech is een Business Development, Marketing & Sales organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van high-tech bedrijven om hun activiteiten uit te breiden naar markten in Europa en Zuid-Amerika.

Sinds de oprichting in 2000 is Demtech actief als een innovatie partner voor bedrijven, ondernemingen en venture capitalists om hun uitbreidingsplannen te realiseren. Demtech's doel is om voor klanten direct een effectieve aanwezigheid te realiseren in meerdere geografische regio’s. Dit doen ze door de juiste strategie en relevante kanalen op te zetten met ondersteuning van een lokale salesforce die uit naam van de klant in het bewuste gebied winstgevend en proactief handelt. NextSales is deel van Demtech's ecosysteem.

Logo van Demtech