NextSales helpt haar klanten bij het opbouwen en vergroten van omzet in de Europese markt: meer leads, meer klanten, meer business. We kijken hierbij naar de unieke eigenschappen van uw product of dienst en  uw doelmarkt. Er bestaat geen “one size fits all” aanpak want een bestaand product of dienst in een nieuwe markt kan een compleet andere aanpak vereisen dan een nieuw product of dienst in uw huidige markt. Zowel bij Leadgeneratie als Sales Outsourcing maken we gebruik van ons NextSales Ambassador Network

Hieronder ziet u een aantal klantvoorbeelden

Logo van de USU groep

De USU Group is de grootste Europese aanbieder van IT- en kennisbeheersoftware. Marktleiders in alle sectoren van de internationale economie gebruiken USU-applicaties om transparantie te creëren, wendbaarder te worden, kosten te besparen en risico's te verminderen. Het portfolio van USU omvat oplossingen voor ITSM, Software Asset Management, Big Data, Business Service Management en Kennis Management.

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die innovatieve ICT oplossingen en diensten levert. Om dit te realiseren doet Innovaway substantiële investeringen in Research & Development. Innovaway is opgericht in 2003, heeft 600 medewerkers op 7 locaties in Italië en Albanië en levert diensten aan 150 klanten in 100 landen.

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management oplossingen in Duitsland en wordt door Gartner als visionair aangemerkt in het SAM Magic Quadrant (bron: Gartner 2018). Uniek is de SmartTrack aanpak waarbij in een aantal weken met de klant een business case wordt gemaakt over de huidige status van SAM, plan van aanpak, kosten, besparingen etc.

1 van onze klanten is Future Processing

Future Processing is expert op het gebied van Software Development Teams & Projecten. De afgelopen 20 jaar zijn ze uitgegroeid naar een organisatie met 800 medewerkers die wereldwijd meer dan 500 projecten voor 150 klanten hebben gerealiseerd. Klanten als Credit Agricole, De Linde Group, Volkswagen werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Future Processing.

Hexagon Safety & Infrastructure is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Spatial Information Management (SIM) software. Organisaties op het gebied van Public Safety en Security, Industrie en Overheid in meer dan 60 landen vertrouwen op Intergraph’s Spatial technologie en services om beter en sneller operationele beslissingen te kunnen nemen.

NextSales klant: QSM Europe -

Feitelijk inzicht in IT projecten. QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. QSM doet dit al ruim 30 jaar. Zowel in de VS als in Europa. En met groot succes.

Een mobiele koffiebar op wielen, gemaakt in Duitsland: in 2010 hadden twee studenten een idee dat nu is uitgegroeid tot een levensvatbaar en internationaal succesvol franchiseconcept. Coffee-Bike behoort tot de snelst groeiende franchisesystemen in Europa en slaagt erin een moderne levensstijl te combineren met traditionele waarden in een mobiele coffeebar

Contrasticon helpt afnemers en leveranciers van ICT diensten succesvolle samenwerking te realiseren bij opeenvolgende momenten in de levenscyclus van een klant/leverancier-relatie. Zoals bij het begin van een nieuwe samenwerking of op relevante momenten tijdens die samenwerking, bijvoorbeeld bij achterblijvende resultaten of frictie.

TOP (Totally Optimized Projects) biedt organisaties hulp om projecten weer meer te laten opleveren dan ze kosten en levert hiervoor diensten op het gebied van Strategische implementaties met als doel: focus op het creëren van waarde. Het unieke aan TOP is het zeer uitgebreide materiaal dat in de afgelopen 30 jaar in de praktijk is gebracht en gedocumenteerd.

Hoewel een groot aantal organisaties de ontwikkeling van Agile-software hebben omarmd, heeft het management 
zelden genoeg inzicht in de productiviteit, kosten, doorlooptijd en kwaliteit van Agile-projecten. Finidy heeft een aanpak ontwikkeld waarmee u grip op uw IT krijgt!

Weet je wel hoeveel onbenutte bedrijfsdata je hebt? En hoeveel kostbare informatie daarin verborgen zit? Met Nalytics van Nalanda kun je informatie boven water krijgen uit al je ‘ongestructureerde’ data, vanaf elk soort apparaat waar je mee werkt binnen je bedrijf. Zo krijg je snel inzicht in de juiste informatie, die waarde toevoegt als basis voor de juiste beslissingen.

Sandra Barth werkt met aandacht voor mensen in de organisatie: zij maken het resultaat. Als mensen in (en gerelateerd aan) de organisatie zich bewust worden van de betekenis van henzelf en de organisatie, dan volgen processen en instrumenten vanzelf. Sandra Barth helpt mensen hun essentie te vinden en in te zetten voor de betekenis van de organisatie.

fit4agile draait om de menselijke factor binnen agile. Het is 1 ding om een training tot scrummaster of product-owner te volgen maar hoe bepaal je waar jouw kracht of die van uw toekomstige medewerker ligt? fit4agile zet uw talenten af tegen de verschillende agile-rollen en verteld uw waar uw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Anne Kewitsch is de vrouw achter Academie Aan de Angstel. Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij Anne om. Academie Aan de Angstel (AAA) is haar taleninstituut waarin ze trainingen, cursussen en workshops Duits aanbiedt. Met veel plezier leren daar professionals die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

Geïnteresseerd in het opzetten van een regionaal IT- of Business Services Delivery Center? Egypte is een van de beste hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en een geweldige plek om naartoe uit te breiden. NextSales verbindt u met ITIDA om uw plannen te realiseren.

Logo van Mirada: Time IT

Grotere projecten en programma's met de nodige complexiteit vragen om een stappenplan: een draaiboek waarin alles tot in detail is beschreven en gepland. Dat biedt Time IT

Gestructureerd, consistent en gedetailleerd. Glashelder voor alle betrokkenen.

Logo van Two Integrate

Twointegrate werft vak volwassen mensen in IM & IT, Commercie en Management. Op tijdelijke basis of voor een dienstverband. Daarnaast faciliteren en ondersteunen we organisaties om hun IT dienstverlening beter te laten aansluiten bij de wensen van de klant/business. O.a. door regie voering bij (digitale) transformaties, coaching / team ontwikkeling.

Indorse Services is gespecialiseerd in het leveren van SaaS DTM-platformen om de deur te openen naar digitale transformatie voor overheid, bedrijven en particulieren, zoals IndorseSign. SaaS DTM-platformen kunnen worden gehost in de Cloud of op locatie. Indorse Services biedt ook integratiediensten en technische ondersteuning.

UY Systems richt zich op e-Commerce, Web Applicaties, Web Portals, Sociale Netwerken en Smartphone Applicaties. UY Systems is actief in segmenten als Recreatie, Healthcare, Industrie, eCommerce en webvertising. Onderliggende technologiën: Agile, Spiral, Waterfall, PHP, C# ASP.NET en Oracle.

Met meer dan 750 medewerkers, vestigingen in Japan, Bangladesh, Vietnam en Filipijnen ondersteunt Framgia haar klanten met offshore dedicated development teams. Met behulp van het Lean Start up Process wordt een plan opgesteld dat binnen het gestelde budget past en focust op het opstellen van de juiste requirements en design details.

Door grafisch, 3D of denkbeeldig een beeld te vormen van een mogelijke uitkomst, ‘nieuw’ en ‘oud’ met elkaar te verbinden, beslissingen te nemen en er energie in te stoppen, maken we voortuitgang. in-Visie heeft deze vaardigheid decennia lang ontwikkeld met mensen uit vele verschillende disciplines en branches.

De kern van de dienstverlening van Libecciois het bijdragen aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Terugkerende thema’s zijn onder andere: selectie en ontwikkeling op basis van talent, leiderschap, teamontwikkeling, high performance, organisatieontwikkeling, verandermanagement.

Met haar jarenlange praktijkervaring kan NetBoss organisaties adviseren om mobiel werken te optimaliseren. Het NextSales Ambassador Network beschikt over veel kennis en ervaring in het ICT domein en ondersteunt NetBoss met leadgeneratie om haar groeiambities te realiseren.

Op basis van MicroStrategy BI software nemen elke dag opnieuw een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van die mensen werkt in de zorg sector en geeft daardoor betere en beter betaalbare zorg. MicroStrategy heeft NextSales ingeschakeld om op basis van dit thema een event te organiseren.

Everbridge-Respond richt zich op ontzorgen door een continue regie op uw bedrijfsprocessen te bieden, zodat u zich primair kunt focussen op uw kerntaken. Onze ICT oplossingen reduceren het risicoprofiel, de complexiteit en de kosten van uw crisisbeheersings-processen doordat verstoringen sneller worden opgelost of worden voorkomen.

Qolor is een onafhankelijk bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in programma- en projectmanagement. Een kleurrijke partner met kwaliteit hoog in het vaandel. Bij Qolor wordt het succes van projecten bij uitstek bepaald door een effectief samenspel tussen mensen.

Het door Thermo Fisher overgenomen Phenom-World richt zich op de marketing, sales en service activiteiten rondom de Phenom elektronen microscoop van FEI company. NTS ontwikkelde het tafelmodel van de microscoop samen met Sioux in opdracht van de Amerikaanse microscopenbouwer FEI Company.