Future Processing software development teams

Al 20 jaar zet het Poolse Future Processing software development teams in voor klanten over de gehele wereld. Future Processing heeft langdurige klantrelaties op basis van transparantie en open communicatie. Gedurende die relatie raakt Future Processing vertrouwd met de zakelijke en technologische problemen van haar klanten en kan ze de expertise en talenten van haar Agile teams optimaal inzetten.

Werken met een Future Processing software development team is net als werken met een team binnen uw eigen bedrijf. Net zo toegankelijk, open en direct.

De huidige restricties in verband met COVID-19 (Coronavirus) betekenen voor veel bedrijven een moment van heroverweging van het nut en de effectiviteit van werken op afstand. Binnen die heroverweging past zeker de inzet van de expertise, drive en het aanwezige talent van Future Processing.

Future Processing software development teams

Over Future Processing

Future Processing: Geweldige software ... omdat we de mens centraal stellen

Sinds haar oprichting in 2000 is Future Processing gegroeid naar een bedrijf met 800 werknemers die meer dan 500 projecten voor ruim 150 klanten over de gehele wereld hebben gerealiseerd. Meer dan 65% van de inkomsten komt van klanten waar al meer dan 3 jaar mee wordt samengewerkt.

Klanten als Credit Agricole, De Linde Group, Volkswagen werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Future Processing. Of het nu gaat om:

  • De vervanging van een 45-jaar oud Cobol systeem (North, 2016)
  • Het bouwen van verschillende business critical applicaties (Steamship Mutual, 2008)
  • Een autodeelsysteem voor auto's op waterstof (De Linde Group, 2016)
  • Een op blockchain gebaseerde gedecentraliseerde marktplaats voor alternatieve investeringen (Smart Valor, 2017)
  • een inkomen data aggregatie en markt monitoring tool (Algomi, 2018)

Binnen 2 weken na het sluiten van de overeenkomst levert Future Processing een dedicated team voor het project op maat gemaakt voor de klant.

Eèn van onze kernwaarden:
We streven ernaar om een uitzonderlijke werkplek te creëren, waar elke mening telt en er geen belemmeringen zijn voor talent om verder te komen. Het resultaat:

"Geweldige software ... omdat we de mens centraal stellen."

De expertise van Future Processing omvat onder andere .NET, Java, React, Angular, C++, PHP, Node en Python.

Meer weten?

Future Processing heeft NextSales gevraagd om haar in contact te brengen met potentiële klanten in Nederland. Als u geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Meer over de samenwerking met Future Processing

Meer over leadgeneratie