Innovaway neemt Olisistem Start over!

Innovaway is gespecialiseerd in het leveren van flexibel, schaalbare Remote Support Services in 26 talen. Op 24 januari werd op het hoofdkantoor van Olisistem Start in Settimo Torinese de overeenkomst getekend.

Olisistem Start is een bedrijf dat IT-Service Management diensten levert met focus op de bank- en financiële sector.

Onderdeel van deze acquisitie is een overeenkomst van 5 jaar met de grootste Italiaanse bank, Banca Intesa San Paolo. Naast een significante verhoging van de omzet betekent deze overname dat Innovaway de grootste speler op de Europese markt wordt voor Remote Support Services.

Met de overname van Olisistem Start door Innovaway zijn circa 350 mensen gemoeid.

Innovaway neemt Olisistem Start over

Deze acquisitie betekent een versterking van Innovaway's positie in het bank- en verzekeringssegment. Bovendien biedt de overeenkomst met Banca Intesa San Paolo een sterk fundament voor verder groei in de toekomst.

Innovaway beschikt over een solide contractbasis met belangrijke Italiaanse en internationale bedrijven.

Innovaway en NextSales

Innovaway is een IT Service Management diensten bedrijf dat zich onderscheidt door het leveren van deze flexibel, schaalbare diensten in 26 talen.

Juist door de combinatie van hoge kwaliteit van dienstverlening en de flexibiliteit en schaalbaarheid heeft Innovaway een sterke marktpositie verworven. Grote ondernemingen als IBM, Fujitsu, Dolce&Gabbana en Kiko Milano maken gebruik van haar diensten. Maar ook kleine ondernemingen met 150 werkplekken of ondernemingen die aanvullend support zoeken voor een bepaalde taal, -periode of -shift worden door Innovaway ondersteund.

Innovaway neemt Olisistem Start over in het kader van de groei strategie. De inschakeling van NextSales is bedoeld om de groei doelstellingen in het Benelux gebied te ondersteunen. De opdracht aan NextSales is drieledig:

  • Het contracteren van nieuwe klanten
  • Het zoeken van partners
  • Het identificeren van potentiële overname kandidaten

Recent heeft NextSales voor Innovaway de ronde tafel "Global IT Support Services" georganiseerd.

Lees meer over de samenwerking met Innovaway

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Innovaway, een partnership of een mogelijke overname? Neem contact met ons op!

Meer weten over Innovaway?

Weten hoe NextSales uw bedrijf kan laten groeien?

Deel dit bericht op: