Terugblik ronde tafelbijeenkomst 21 mei 2019

Met als thema "Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst" heeft NextSales voor Innovaway op 21 mei een tweetal ronde tafel bijeenkomsten gehouden:

We zien dat de technologie voor ondersteuning van klantcontacten in een hoog tempo verbeterd. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar….

  • Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving?
  • Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert?
  • Via welk migratie pad breng ik de technologie binnen in mijn processen?

Als leverancier van servicedesk-, BPO- en "high value" contactcenterdiensten voor bedrijven wereldwijd waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staat deelde Innovaway samen met de Klantenservice Federatie hier ervaring en inzicht met een aantal genodigden op de residentie van de ambassadeur van Italië.

Ontvangst door de ambassadeur

De heer Andrea Perugini (Ambassadeur van de Italiaanse Republiek) heette de gasten welkom. Hierbij ging hij ook in op de rol die Nederland op internationaal gebied speelt: Nederland is niet alleen een interessante markt op zichzelf maar vormt ook een toegangspoort tot de rest van de wereld.

Na deze introductie volgden presentaties van Paolo Volpicelli en Gabriele de Vito vanuit Innovaway en Joost Krol en Susan Soleimani namens de KlantenService Federatie.

Hieronder een aantal indrukken van de bijeenkomsten

Over Innovaway

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die innovatieve ICT-oplossingen en diensten levert. Om dit te realiseren doet Innovaway substantiële investeringen in Research & Development. Innovaway is opgericht in 2003, heeft 600 medewerkers op 7 locaties in Italië en Albanië en levert diensten aan 150 klanten in 100 landen. 
www.innovaway.eu

Over NextSales

NextSales ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van duurzame commerciële contacten. De basis voor die duurzame contacten zoeken wij in uw propositie en leggen wij door het openstellen van ons NextSales Ambassador Network.