Introductie Services voor ESET

eset-logo newsOp basis van de Introductie Services overeenkomst zet NextSales haar Ambassadors in voor het genereren van leads. Ten behoeve van ESET wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met ESET opvolgen. De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door ESET verzorgd.

Grootste Europese IT beveiligingsbedrijf

ESET is, met meer dan 800 medewerkers wereldwijd, het grootste Europese IT beveiligingsbedrijf dat geavanceerde beveiligingsoplossingen tegen computercriminaliteit ontwikkelt en levert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava Slowakije. Daarnaast heeft ESET regionale distributiecentra in de VS, Argentinië en Singapore en een netwerk van malware onderzoekscentrums in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praag, Košice, Krakau, Montreal en Moskou.

Wereldwijde researchlabs drijven de ontwikkeling van ESET’s unieke technologie

Hedendaagse malware is dynamisch en in veel gevallen doelgericht. Dit vraagt om een meerlaagse aanpak op basis van proactieve en intelligente technologieën. ESET begon 20 jaar geleden met het integreren van deze proactieve technologieën in haar scanning engine en bracht geleidelijk meerdere lagen van bescherming aan om detectie en preventie te bieden in verschillende stadia van de cyber kill chain. Vandaag de dag maakt ESET gebruik van meerlaagse technologieën die veel verder gaan dan de mogelijkheden van een standaard antivirus oplossing.

Voor meer informatie bezoek de website: www.eset.com/nl!

Share this post