Over ITIDA

Het Information Technology Industry Development Agency (ITIDA) is de uitvoerende arm van het ministerie van Communicatie en Informatietechnologie voor het verspreiden van technologie, het stimuleren van innovatie en het ondersteunen van buitenlandse investeerders die hun wereldwijde aanbod uit Egypte willen verbeteren.

ITIDA ondersteunt en ontwikkelt de ICT-industrie via vijf hoofdgebieden:

(1) Talentontwikkeling

(2) Ondersteuning van innovatie en ondernemerschap

(3) Aantrekkelijkheid en steun voor investeerders

(4) Ontwikkeling van Egyptische bedrijven

(5) Ontwikkeling van bedrijfsecosystemen

Egypte heeft wereldwijde erkenning gekregen van toonaangevende adviesbureaus zoals Gartner, IDC, Frost & Sullivan.

In hun meest recente rapport heeft GartnerEgypte als primaire locatie vermeld voor wereldwijde deliverycenters in EMEA .

Bekijk de bestemmingsgids voor Egypte Outsourcing, ontwikkeld door de Duitse Outsourcing Association, die succes heeft van multinationals zoals IBM, Dell EMC, Microsoft en anderen bij het leveren van wereldwijde technologie en bedrijfsprocesdiensten vanuit Egypte.

Meer weten? 

NextSales zal afspraken voor ITIDA genereren met bedrijven die de wens hebben om een regionaal IT- of Business Services Delivery Center in Egypte op te zetten. Het Ambassador Network zal hierbij worden ingezet. Daarnaast heeft NextSales ITIDA ondersteund bij het opzetten van face-to-face meetings tijdens het GSMA Mobile World Congres, dat plaatsvond van 25 – 28 februari 2019 in Barcelona. https://www.mwcbarcelona.com/about/about-the-gsma/ 

Geïnteresseerd in het opzetten van een regionaal IT- of Business Services Delivery Center in Egypte? 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!