Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway

Innovaway is een Italiaans IT-bedrijf, gespecialiseerd in het op afstand ondersteunen van IT-gebruikers. Daar zijn er natuurlijk veel meer van, maar Innovaway onderscheidt zich op een aantal manieren van de anderen:

  • Ondersteuning is in 27 moedertalen beschikbaar (dus niet alleen in Engels of iets wat daarvoor moet doorgaan)
  • Dienstverlening is flexibel, schaalbaar in te zetten (bijvoorbeeld alleen gedurende bepaalde shifts, seizoenspieken, voor specifieke talen of voor korte perioden)
  • Kleinere ondernemingen vanaf zo'n 200 medewerkers in totaal verspreid over verschillende landen kunnen van Innovaway's diensten gebruik maken (vraag naar de prijs)
  • Investeringen van Innovaway in het opleiden van haar medewerkers hebben geresulteerd in een laag verloop (minder dan 3%). Hierdoor wordt de continuïteit in kwaliteit van de dienstverlening naar klanten gewaarborgd

Bezoek de Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway

Wereldwijde Servicedesk

De servicedesk van Innovaway werkt als single point of contact voor het oplossingen van verstoringen wereldwijd. Bijvoorbeeld voor retail organisaties die vaak over een beperkt aantal IT-apparaten per vestiging beschikken. Denk aan kassa- en betaalsystemen, displays en in-store apparaten om online te shoppen. Een storing in die apparatuur heeft meteen een enorme impact op de klantbeleving en omzet. Voor bedrijven als Kiko Milano levert Innovaway deze dienst, waarbij partner Fujitsu GPMO waar nodig de on-site support levert.

Innovaway en NextSales

Sinds 2017 ondersteunt NextSales de groei van Innovaway in de Benelux-regio. Na een Markt Scan voert NextSales sinds 2018 op basis van een Sales Outsourcing alle relevante Sales & Marketingactiviteiten uit. Als onderdeel hiervan organiseren we regelmatig events, voeren we LinkedIn campagnes uit en is ook de Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway gerealiseerd.

Deel dit bericht op: