Leadgeneratie: toegang krijgen tot potentiële klanten

UW bedrijf wil groeien en zoekt meer leads

Uw bedrijf wil groeien en is op zoek naar nieuwe leads om die groei waar te maken.

Goed nieuws voor u want het genereren van leads is onze kernactiviteit! Leadgeneratie: toegang te krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging. Daarom gebruiken wij verschillende leadgeneratie kanalen om u bij uw potentiële klanten aan tafel te krijgen:

 • Bestaande netwerk relaties
 • Inzet van Social Media
 • Bellen & Mailen

Bestaande netwerk relaties: het NextSales Ambassador Network

Al in 2015 hebben wij het NextSales Ambassador Network opgericht: Een netwerk van mensen uit het Europese bedrijfsleven die er plezier aan beleven hun kennis, ervaring en netwerk te delen met andere bedrijven en mensen. Het Ambassador Network vormt een uniek middel om toegang te krijgen tot potentiële klanten en ondersteunt ons bij het informeren van uw doelgroep over uw product of dienst.

Zeker als het gaat om complexe diensten zijn in het grootste deel van Europa, vertrouwen en relatie belangrijker dat de laagste prijs.

Als wij ervan overtuigd zijn dat uw product of dienst voorziet in de behoefte van uw doelgroep (een probleem voor hen oplost). En dat wij contact kunnen leggen met de juiste mensen (DMU). Kunnen we samen met meer dan 175 mensen uit het Ambassador Network deuren openen die normaal gesproken voor u gesloten blijven.

leadgeneratie: NextSales Ambassador Network, Social media, Bellen & Mailen

Inzet van Social Media

Social Media zoals LinkedIn, Xing, Twitter, Facebook en Instagram ondersteunen de bekendheid van een bedrijf, diensten en producten. Potentiële klanten gebruiken het internet om tot een voorselectie van nieuwe leveranciers te komen. Zeker 60% van deze "klantreis" verloopt via het internet.

Tijdens onze leadgeneratie activiteiten zetten wij ook relevante Social Media kanalen in om toegang te krijgen tot potentiële klanten en u daarmee in contact te brengen.

Bellen & Mailen

Hoewel er in Europa in het kader van de GDPR beperkingen zijn voor cold calling gebruiken we ook deze aanpak ter ondersteuning van leadgeneratie. Wij blijven daarbij natuurlijk wel binnen de regelgeving.

Wie kunnen wij op deze wijze benaderen?

 • Personen die uw bedrijf toestemming hebben gegeven op deze wijze benaderd te worden
 • Relaties binnen ons eigen netwerk
 • Personen die NextSales toestemming hebben gegeven om ze te benaderen

Onze aanpak

Markt Scan

Voor ieder land waarin u ons vraagt leads te genereren doen wij eerst een Markt Scan. De uitkomst van de Markt Scan geeft u en ons inzicht in de specifieke markt binnen een land:

 • Welke organisaties zijn van belang en wat zijn de uitdagingen
 • Een lijst met potentiële klanten
 • De concurrentie en uw positie hiertussen
 • De boodschap gerelateerd aan uw waarde propositie voor de DMU

Op basis hiervan kunnen wij in overleg met u de omvang van de doelgroep vaststellen (50, 100, 200 of 300 bedrijven).

Vervolgens starten wij met het genereren van gekwalificeerde leads.

Gekwalificeerde leads

"Gekwalificeerde leads zijn afspraken met contactpersonen met het juiste functieprofiel binnen bedrijven uit de met u overeengekomen doelgroep die interesse hebben in de door uw bedrijf geboden propositie."

Onze aanpak gaat er vanuit dat wij gedurende 6 maanden de door u gekozen doelgroep voortdurend benaderen. Als hieruit niet minimaal 10% gekwalificeerde leads zijn voortgekomen, gaan wij zonder aanvullende kosten verder totdat die 10% is bereikt.

Zodra wij beginnen wordt uw propositie op het gesloten deel van de NextSales Ambassador Network site* geplaatst en organiseren wij een Ambassador workshop** om onze Ambassadors met uw propositie kennis te laten maken. Gedurende de leadgeneratie overeenkomst zetten wij ter ondersteuning van ons werk Social Media en waar nodig Bellen & Mailen in om u met potentiële klanten in contact te brengen.

* NextSales Ambassador Network site
De site is speciaal ontwikkeld om onze Ambassadors te informeren over de proposities van onze klanten. Dat doen we door middel van video’s, documentatie en berichten. Met de site hebben onze ingelogde Ambassadors uw informatie voortdurend ter beschikking.

** Ambassador Workshops
Tijdens de Ambassador Workshops geeft u een presentatie over uw bedrijf, propositie en target list. Tijdens deze interactieve sessie wordt u uitgedaagd. Onze Ambassadors komen uit alle disciplines (inkoop, control, management, ICT, enz.) en zullen om uw propositie te begrijpen, vragen vanuit allerlei invalshoeken stellen. Doel is de Ambassadors van voldoende vertrouwen en informatie te voorzien zodat ze uw bedrijf binnen hun persoonlijk netwerk willen introduceren.

Leadgeneratie: NextSales Ambassador Workshop om u in contact te brengen met potentiële klanten

U pakt zelf uw leads op!

Of, indien gewenst kunnen we u ook ondersteunen bij het gehele verkoopproces. Bekijk onze Sales Outsourcing propositie of neem contact met ons op.

Voordelen van onze leadgeneratie benadering

 • Met onze 3-dimensionale aanpak verliest u minder tijd aan het bouwen van relaties met nieuwe klanten.
 • Via ons Ambassador Network openen wij deuren die normaal voor u gesloten blijven
 • Wij leveren gekwalificeerde leads
 • Gegarandeerd 10% leads op basis van de overeengekomen doelgroep
 • U krijgt er een groot aantal Ambassadors bij waardoor uw naamsbekendheid en verkoop zal groeien
 • U kunt focus houden op uw bestaande klanten

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen ondersteunen?

Geïnteresseerd in de kosten?