Leadgeneratie

Handshake webHet genereren van leads is onze kernactiviteit. Direct toegang krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging. Wij kunnen dat voor u realiseren. Betrokkenheid van een “bekende” bij een potentiële klant is een krachtig Sales-instrument: Bij het informeren van die klant over uw product of dienst, kan zo’n relatie een belangrijke rol spelen. Zeker bij de verkoop van diensten is het verkrijgen van vertrouwen cruciaal en gaan we in het grootste deel van Europa niet over 1 nacht ijs.

Veel ondernemingen beschikken echter niet over zo’n “warme netwerk relatie”.

Als wij ervan overtuigd zijn dat uw product of dienst voorziet in de behoefte van uw doelgroep (een probleem voor hen oplost) en dat wij u in contact kunnen brengen met de juiste mensen (DMU) kunnen we deuren openen die normaal gesproken voor u gesloten blijven.

Mede dankzij de inzet van ons NextSales Ambassador Netwerk (met meer dan 175 Ambassadors) en ondersteuning van de NextSales intranet site kunnen wij uw doelgroep direct benaderen.

NextSales Ambassador Network intranet site

De site is speciaal ontwikkeld om onze Ambassadors te informeren over de proposities van onze klanten. Dat doen we door middel van video’s, documentatie en berichten. Met de site hebben onze Ambassadors uw informatie voortdurend ter beschikking.

Ambassador Workshops

Tijdens de Ambassador Workshops geeft u een presentatie over uw bedrijf, propositie en target list. Tijdens deze interactieve sessie wordt u uitgedaagd. Onze Ambassadors komen uit alle disciplines (inkoop, control, management, ICT, enz.) en zullen om uw propositie te begrijpen, vragen vanuit allerlei invalshoeken stellen. Doel is de Ambassadors van voldoende vertrouwen en informatie te voorzien zodat ze uw bedrijf binnen hun persoonlijk netwerk willen introduceren.

NextSales kent drie service levels voor Leadgeneratie:

Brons
Uw propositie wordt op de intranet site geplaatst en bij de Ambassadors onder de aandacht gebracht.

Zilver
Uw propositie wordt op de intranet site geplaatst en zowel via de intranet site als door middel van één of meer Ambassador Workshops bij de Ambassadors onder de aandacht gebracht.

Goud
Uw propositie wordt op de intranet site geplaatst en zowel via de intranet site als door middel van één of meer Ambassador Workshops bij de Ambassadors onder de aandacht gebracht. NextSales garandeert een overeengekomen aantal gekwalificeerde afspraken.

Het verkoopproces zelf blijft aan u.

Indien gewenst kunnen we u ook ondersteunen bij het gehele verkoopproces (Sales Outsourcing).

Waarom gebruik maken van Leadgeneratie met onze Ambassadors?

  • Met onze formule verliest u minder tijd aan het bouwen van relaties met nieuwe klanten. Wij kennen uw klanten en hun procedures.
  • Wij openen deuren op verschillende niveaus die normaal voor u gesloten blijven
  • Vanaf het eerste gesprek heeft uw relatie meer vertrouwen en diepgang
  • U krijgt er een groot aantal Ambassadors bij waardoor uw verkoop zal groeien
  • U kunt focus houden op uw bestaande klanten

Lees de factsheet Leadgeneratie: Nederlands / Engels

Of neem contact met ons op.