NextSales ondersteunt zowel starters, MKB en corporates. Wij bieden ondersteuning bij het opzetten van een website, mobiele apps en Social Media kanalen.

Het belang van uw website

Klanten kopen tegenwoordig anders dan een aantal jaar geleden. Steeds meer (potentiële) klanten oriënteren zich uitgebreid op het internet voordat ze tot een aankoop overgaan. In de Business-2-Consumer (B2C) markt zien we steeds vaker dat het gehele proces via het internet verloopt. Maar ook in de Business-2-Business (B2B) markt wordt steeds later in het aankoop proces contact gezocht met de leverancier. Een groot deel van de voorselectie heeft dan al plaatsgevonden. Daarom is het hebben van een website met de juiste content zeer belangrijk.

Het belang van inhoud

Iedereen heeft het over mooie plaatjes en Search Engine Optimization (SEO). Hoewel beide elementen zeker belangrijk zijn ligt de Business 2 Business werkelijkheid toch een beetje anders. Het allerbelangrijkste van uw website is de inhoud. Zeker als u zaken wil doen met wat grotere bedrijven in Europa, zal degene die de informatie verzamelt niet de persoon zijn die de aanschaf goedkeurt. Uw website zal dus in eerste instantie voldoende relevante informatie moeten verschaffen om door de selectie heen te komen. Laat dit nu precies hetzelfde criterium zijn waarmee een zoekmachine als Google uw ranking beoordeelt.

Hoe meer relevante informatie uw website biedt, hoe hoger uw website in de zoekresultaten verschijnt. Niet iedereen is een geboren tekstschrijver, maar de teksten op uw website en Social Media zijn cruciaal voor het aantal bezoekers en mensen die uiteindelijk meer over uw product of dienst willen weten. NextSales kan u helpen met het schrijven van relevante teksten en het opzetten van de interne link structuur van die teksten aan elkaar. Deze teksten vormen de basis van waaruit we met behulp van SEO zoekwoorden uw ranking verder verbeteren.

Natuurlijk bieden wij u ook de technische realisatie van de website en eventuele Mobile Apps.

Social Media

Er bestaan veel verschillende Social Media kanalen en hun populariteit verschilt per regio. LinkedIn wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in het Noorden van Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten maar het in deze regio’s relatief onbekende Xing is weer zeer populair in de Duitstalige landen (Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk). In veel andere landen is Facebook het gebruikte Social Media kanaal voor B2B-bedrijven. Natuurlijk zijn er nog veel andere Social Media kanalen en kan NextSales u helpen bij het bepalen welke te gebruiken.

NextSales gebruikt de Social Media kanalen om verkeer naar uw website te genereren. Eenmaal op uw website geland bieden wij uw doelgroep een relevante klantreis aan om de conversie naar informatie aanvragen en verkopen te optimaliseren.

Regelmatig nieuwe inhoud toevoegen

Uw aanwezigheid op het internet in de vorm van website en Social Media kanalen is nooit klaar. Ten eerste omdat het toevoegen van relevante content u beter vindbaar maakt. Ten tweede omdat Google een actieve groeiende website beter waardeert.

Voor veel bedrijven is het regelmatig bedenken van nieuwe inhoud en het vervolgens plaatsen daarvan niet haalbaar. NextSales biedt u de mogelijkheid die activiteiten uit te besteden, zodat uw website en Social Media kanalen relevant blijven.

Vertel mij hoe NextSales mijn bedrijf kan ondersteunen