Nalytics; Krijg antwoorden op je vragen, zo snel als je ze kunt verzinnen.

Waar is dat contract uit 2011 gebleven? Hoe krijg ik dat ene juridische document snel boven water? Krijg antwoorden op deze vragen, en meer, zo snel als je ze maar kunt verzinnen…

Weet je wel hoeveel onbenutte bedrijfsdata je hebt? En hoeveel kostbare informatie daarin verborgen zit? Veel bedrijven hebben geen idee van de potentiële schat aan informatie waar ze bovenop zitten. Denk daarbij aan al die gegevens die afkomstig zijn van slimme machines, apparaten en sensoren of die opgeslagen zijn in de miljoenen e-mails, Word-bestanden, Excel-sheets, PDF’s of gescande documenten.

Met Nalytics van Nalanda kun je informatie boven water krijgen uit al je ‘ongestructureerde’ data, vanaf elk soort apparaat waar je mee werkt binnen je bedrijf. Zo krijg je snel inzicht in de juiste informatie, die waarde toevoegt en die de basis vormt om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Nalanda zet het NextSales Ambassador Netwerk in voor het genereren van leads. Meer dan 150 NextSales Ambassadors krijgen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de propositie van Nalanda. Ten behoeve van Nalanda wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Nalanda opvolgen. Voordelen van een introductie door onze Ambassadors zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

De levering van de producten en diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Nalanda verzorgd.

Meer informatie? Bezoek de website: nalanda.amsterdam of neem contact met ons op!

Deel dit bericht op: