Het NextSales Ambassador Network

Het NextSales Ambassadors Network is een denktank en netwerk met mensen uit de overheid en het Europese bedrijfsleven die veranderingen kunnen realiseren. Met een focus op business en duurzaamheid helpen NextSales Ambassadors bedrijven kansen in een duurzame toekomst te zien en te benutten.

Lidmaatschap van het NextSales Ambassador Network biedt:

 • Informatie over innovatieve diensten en producten op het gebied van IT, High-Tech, Public Safety en Consulting
 • Contact met bedrijven van binnen en buiten Europa die marktaandeel willen winnen binnen Europa en de mogelijkheid daaraan bij te dragen
 • Contact met de andere leden in Ambassador Workshops en Ambassador Events
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals van de VN

Het NextSales Ambassador Network helpt bedrijven met marketing, communicatie, business development en sales door heel Europa

Wie zijn NextSales Ambassadors?

NextSales Ambassadors zijn mensen die er plezier aan beleven hun kennis, ervaring en netwerk relaties te delen met andere bedrijven en mensen. Het netwerk bestaat uit mensen die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven, bij Defensie of andere overheidsinstanties. Ze hebben rollen vervuld in management, audit, procurement, ICT of als officier en brengen daardoor naast hun kennis en ervaring een uitgebreid netwerk mee.

Hierdoor zijn we in staat onze klanten op verschillende manieren te ondersteunen:

 • Het leggen van contacten tussen klanten van NextSales en hun targets
 • Het beoordelen en verder aanscherpen van proposities
 • Het oplossen van problemen en leren hanteren van nieuwe uitdagingen
 • Het ontwikkelen van nieuwe business
 • Het zien en benutten van kansen in duurzaamheid
 • Het coachen van management in corporates, MKB en Start-ups

Wat doet NextSales voor haar Ambassadors?

Ambassador Events

Tijdens Ambassador Meetings leer je andere Ambassadors kennen. We doen dat een paar keer per jaar op een leuke locatie. Behalve een korte update (10 minuten) over onze activiteiten is er alle ruimte om met de andere Ambassadors bij te praten.

In Ambassador Workshops krijg je de kans om allerlei bedrijven en proposities van dichtbij te leren kennen. Een Ambassador Workshop heeft als doel meer inzicht te geven in het bedrijf en de oplossingen die worden aangeboden: Hoe werkt het (technisch en in de praktijk), voor wie is het bedoeld (huidige klanten en prospects) en wat levert het op (kosten versus baten).

Tijdens NextinVision Workshops gebruiken we onze kennis en ervaring om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren en implementeren van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties zonder de business doelstellingen uit het oog te verliezen.

Bovendien biedt NextSales haar Ambassadors een flexibele werkplek bij NextSales zodat het makkelijker wordt andere Ambassadors te ontmoeten.

En…. prestaties worden beloond! Een gekwalificeerde afspraak met een lid uit je netwerk. Een bijdrage aan een offerte-traject. Een project in het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Er zijn legio manieren om je kennis en ervaring in te zetten. Bovendien: niets moet, je doet alleen die dingen waar je zin in en tijd voor hebt!

Bekijk de komende Ambassador Events

NextSales Ambassador Network Ambassadors hebben toegang tot een eigen sociaal netwerk

Historie

In 2015 zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van zakelijke social media platforms als, LinkedIn en Xing. Virtuele netwerken met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren. NextSales ging nog een stap verder. We creëerden een netwerk met mensen die je ondersteunen bij de op- en uitbouw van je business. Dat doen we door het beschikbaar stellen van de kennis van onze Ambassadors en persoonlijke introducties.

Meer dan 200 Ambassadors

Het NextSales Ambassador Network begon klein, maar groeide snel uit naar een uitgebreid netwerk met meer dan 200 Ambassadors die een gevarieerde en interessante lijst met klanten ondersteunen. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun doelgroep binnen te brengen en verder te ondersteunen. We hebben naast een grote groep Ambassadors in Nederland ondertussen een aantal Ambassadors in België, Duitsland en Zwitserland. We willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

Voordelen die inschakeling van het NextSales Ambassador Network aan onze klanten biedt, zijn onder andere:

 • Toegang tot kennis en ervaring die normaal alleen aan grote organisaties en multi nationals blijft voorbehouden
 • Een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen)

Wil je NextSales Ambassador worden?