Ambassador Workshops en Meetings

NextSales organiseert regelmatig Ambassador Workshops en Meetings. Op deze pagina vind je achtergrond informatie en een overzicht van de komende Ambassador Events.

Impact van COVID-19 op onze Ambassador Workshops & Meetings

Inpact of Covid-19 (Corona virus) on business

Het snel verspreidende COVID-19 heeft een grote impact op de gehele wereld. Wij wensen alle mensen die hierdoor zijn getroffen sterkte en willen onze dank uitspreken aan de medische professionals en alle vrijwilligers die de klok rond werken om de meest behoeftigen te helpen.

Bij NextSales dragen we zorg voor de veiligheid van onze Ambassadors en de bedrijven waarvoor we werkzaam zijn. Dat betekent dat we in de huidige omstandigheden gebruik maken van de technologische mogelijkheden om vanuit huis te werken en onze Ambassador Workshops via web conferencing te doen. We hebben inmiddels ons eerste NextSales Ambassador Webinar naar volle tevredenheid gehad.

Ambassador Workshops

Tijdens onze Ambassador Workshops krijg je de kans om allerlei bedrijven en hun proposities van dichtbij te leren kennen.

Tijdens een Ambassador workshop houden leveranciers geen verkoop verhaal. De workshop heeft als doel meer inzicht te geven in het bedrijf en de oplossingen die worden aangeboden:

  • Hoe werkt het (technisch en in de praktijk)
  • Voor wie is het bedoeld (huidige klanten en prospects)
  • Wat levert het op (kosten versus baten)

Ambassador Workshop NextinVision

Ambassador Meeting in het Spoorwegmuseum

Ambassador Meetings

Tijdens Ambassador Meetings leer je andere Ambassadors kennen. Onze Ambassadors hebben vaak een drukke agenda waardoor ze zeker niet altijd aan alle meetings binnen het netwerk kunnen deelnemen. Het resultaat daarvan is dat je tijdens iedere bijeenkomst weer nieuwe gezichten ziet.

Behalve een korte update van 10-15 minuten over ontwikkelingen binnen NextSales en het NextSales Ambassador Network heeft een Ambassador Meeting geen vaste agenda.

Onderstaand een overzicht van de komende en recente Ambassador events

Momenteel niets gepland

Terugblik Webinar USU

Leden van het NextSales Ambassador Network kunnen contact met ons opnemen om het password te ontvangen.

Voorgaande events

Ambassador Meeting

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Op 10 maart 2020 hielden we een Ambassador Meeting in de Kloosterhoeve te Harmelen.

Ambassador Workshop Time IT

Ambassador Workshop Time-IT op 11 februari 2020

Op 11 februari 2020 introduceerde CEO & Founder of Time-IT, Peter van Deutekom zijn oplossing voor projectcommunicatie aan een aantal van onze Ambassadors.