Over NextSales

NextSales ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van duurzame commerciële contacten. De basis voor die duurzame contacten zoeken wij in uw propositie en leggen wij door het openstellen van ons Ambassador netwerk.

Ambassador netwerk

Grote multinationals kunnen zich zowel financieel als qua tijdslijnen veroorloven netwerken binnen hun doelgroep op te bouwen. Kleinere ondernemingen hebben die ruimte vaak niet, terwijl de meeste innovatie van kleinere ondernemingen komt. Ons Ambassador netwerk bestaat uit mensen die het leuk vinden hun relevante ervaring, kennis en netwerken in te zetten om het speelveld gelijk te trekken. Als NextSales Ambassador word je voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe innovatieve ontwikkelingen en dat binnen een interessant netwerk. Ambassadors willen de toegevoegde waarde van uw propositie voor hun netwerk “geloven” alvorens een deur wordt geopend.

NextSales en haar Ambassadors hebben jarenlange ervaring met:

  • Het introduceren van nieuwe producten en diensten in (internationale) markten
  • Het trainen, coachen en opleiden van mensen binnen het gehele commerciële domein
  • Het inrichten en managen van commerciële bedrijven en Sales en Marketing afdelingen

De ondersteuning die NextSales biedt is op maat van de behoefte van uw onderneming en kan variëren van advies & coaching tot leadgeneratie & Salesoutsourcing (geheel of gedeeltelijk invullen van uw Salesfunctie).