Over NextSales

NextSales ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van duurzame commerciële contacten. De basis voor die duurzame contacten zoeken wij in uw propositie en leggen wij door het openstellen van ons NextSales Ambassador Network.

NextSales Ambassador Network

Grote multinationals kunnen zich zowel financieel als qua tijdslijnen veroorloven netwerken binnen hun doelgroep op te bouwen. Kleinere ondernemingen hebben die ruimte vaak niet, terwijl de meeste innovatie van kleinere ondernemingen komt. Ons NextSales Ambassador Network bestaat uit mensen die het leuk vinden hun relevante ervaring, kennis en netwerken in te zetten om het speelveld gelijk te trekken. Als NextSales Ambassador word je voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe innovatieve ontwikkelingen en dat binnen een interessant netwerk. Ambassadors willen van de toegevoegde waarde van uw propositie voor hun netwerk worden overtuigd alvorens een deur wordt geopend.

NextSales en haar Ambassadors hebben jarenlange ervaring met:

  • Het introduceren van nieuwe producten en diensten in (internationale) markten
  • Het trainen, coachen en opleiden van mensen binnen het gehele commerciële domein
  • Het inrichten en managen van commerciële bedrijven, Sales en Marketing afdelingen

De ondersteuning die NextSales biedt, is op maat van de behoefte van uw onderneming en kan variëren van Marketing-diensten (zoals een Markt Scan of de bouw van een website) via Business Development-diensten (als Leadgeneratie en Sales Outsourcing) tot Start-up-diensten (als Advies & Coaching).

Nieuws

Volg de laatste ontwikkelingen met betrekking tot NextSales en haar klanten op de nieuws pagina!

Juridische informatie

Hier vind u juridische informatie zoals ons privacy- en cookiebeleid of onze algemene voorwaarden. Daarnaast zijn we gestart met een verklarende woordenlijst om voor uw misschien minder bekende termen te verduidelijken.