Klanten

NextSales helpt haar klanten bij het creëren en/of versterken van hun marktpositie. Uitgangspunt hierbij is het optimaliseren van de balans tussen de specifieke eigenschappen van uw product of dienst, uw doelmarkt en uw bedrijf. Er bestaat geen “one size fits all” aanpak want een bestaand product of dienst in een nieuwe markt kan een compleet andere aanpak vereisen dan een nieuw product of dienst in uw huidige markt.

Hieronder ziet u een aantal klantvoorbeelden

INDORSE SERVICES is gespecialiseerd in het leveren van SaaS DTM-platformen om de deur te openen naar digitale transformatie voor overheid, bedrijven en particulieren. SaaS DTM-platformen kunnen worden gehost in de Cloud of op locatie. INDORSE biedt ook integratiediensten en technische ondersteuning.

Geïnteresseerd in het opzetten van een regionaal IT- of Business Services Delivery Center? Egypte is een van de beste hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en een geweldige plek om naartoe uit te breiden. NextSales verbindt u met ITIDA om uw plannen te realiseren.

Hoewel een groot aantal organisaties de ontwikkeling van Agile-software hebben omarmd, heeft het management 
zelden genoeg inzicht in de productiviteit, kosten, doorlooptijd en kwaliteit van Agile-projecten. Finidy heeft een aanpak ontwikkeld waarmee u grip op uw IT krijgt!

Een mobiele koffiebar op wielen, gemaakt in Duitsland: in 2010 hadden twee studenten een idee dat nu is uitgegroeid tot een levensvatbaar en internationaal succesvol franchiseconcept. Coffee-Bike behoort tot de snelst groeiende franchisesystemen in Europa en slaagt erin een moderne levensstijl te combineren met traditionele waarden in een mobiele coffeebar.

Sandra Barth werkt met aandacht voor mensen in de organisatie: zij maken het resultaat. Als mensen in (en gerelateerd aan) de organisatie zich bewust worden van de betekenis van henzelf en de organisatie, dan volgen processen en instrumenten vanzelf. Sandra Barth helpt mensen hun essentie te vinden en in te zetten voor de betekenis van de organisatie.

TOP (Totally Optimized Projects) biedt organisaties hulp om projecten weer meer te laten opleveren dan ze kosten en levert hiervoor diensten op het gebied van Strategische implementaties met als doel: focus op het creëren van waarde. Het unieke aan TOP is het zeer uitgebreide materiaal dat in de afgelopen 30 jaar in de praktijk is gebracht en gedocumenteerd.

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management oplossingen in Duitsland en wordt door Gartner als visionair aangemerkt in het SAM Magic Quadrant (bron: Gartner 2018). Uniek is de SmartTrack aanpak waarbij in een aantal weken met de klant een business case wordt gemaakt over de huidige status van SAM, plan van aanpak, kosten, besparingen etc.

Weet je wel hoeveel onbenutte bedrijfsdata je hebt? En hoeveel kostbare informatie daarin verborgen zit? Met Nalytics van Nalanda kun je informatie boven water krijgen uit al je ‘ongestructureerde’ data, vanaf elk soort apparaat waar je mee werkt binnen je bedrijf. Zo krijg je snel inzicht in de juiste informatie, die waarde toevoegt als basis voor de juiste beslissingen.

De invoering van de GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kan complex zijn. Met de Privacy Deep Scan van Marc Robertson hebt je een online tool in handen waarmee organisaties zelf kunnen bepalen in hoeverre hun organisatie voldoet aan de AVG / GDPR 2018 wetgeving.

fit4agile draait om de menselijke factor binnen agile. Het is 1 ding om een training tot scrummaster of product-owner te volgen maar hoe bepaal je waar jouw kracht of die van uw toekomstige medewerker ligt? fit4agile zet uw talenten af tegen de verschillende agile-rollen en verteld uw waar uw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Anne Kewitsch is de vrouw achter Academie Aan de Angstel. Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij Anne om. Academie Aan de Angstel (AAA) is haar taleninstituut waarin ze trainingen, cursussen en workshops Duits aanbiedt. Met veel plezier leren daar professionals die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die innovatieve ICT oplossingen en diensten levert. Om dit te realiseren doet Innovaway substantiële investeringen in Research & Development. Innovaway is opgericht in 2003, heeft 600 medewerkers op 7 locaties in Italië en Albanië en levert diensten aan 150 klanten in 100 landen.

Zelf de privacybescherming, processen, administratie en alle overeenkomsten met informatieleveranciers en verwerkers op orde krijgen, een geschikte DPO met de juiste kennis vinden, is een behoorlijke uitdaging. Dat snappen wij ook. Daarom zijn advocatenkantoor Cordemeyer & Slager, en Rent-a-CIO, samen Rent-a-DPO begonnen.

Twointegrate werft vak volwassen mensen in IM & IT, Commercie en Management. Op tijdelijke basis of voor een dienstverband. Daarnaast faciliteren en ondersteunen we organisaties om hun IT dienstverlening beter te laten aansluiten bij de wensen van de klant/business. O.a. door regie voering bij (digitale) transformaties, coaching / team ontwikkeling.

Fit2swarm typeert zich als een schil die op basis van een overkoepelende structuur in alle werk gekoppeld kan worden aan bedrijfssystemen die u in uw bedrijf heeft, of wilt hebben om de activiteiten te ondersteunen. Hiermee is het voor ieder bedrijf mogelijk over de schakelen op de swarm-werkwijze zonder grote investeringen in software.

Dujardin Brandkasten B.V. is opgericht in 1979 en is sindsdien een betrouwbare partner op het gebied van geld- en waardeberging, cash managementsystemen en geldautomaten dienstverlening. Daarnaast is Dujardin onbetwist marktleider op het gebied van vloerkluizen in Nederland.

UY Systems richt zich op e-Commerce, Web Applicaties, Web Portals, Sociale Netwerken en Smartphone Applicaties. UY Systems is actief in segmenten als Recreatie, Healthcare, Industrie, eCommerce en webvertising. Onderliggende technologiën: Agile, Spiral, Waterfall, PHP, C# ASP.NET en Oracle.

De patent-pending techniek van e-comvideo genaamd ‘blended video’ integreert video in het primaire proces en maakt video toegankelijk, dynamisch en interactief. Hierdoor verbeteren organisaties de efficiëntie, impact en het overzicht van hun communicatie. Het opent ook nieuwe mogelijkheden voor kostenbesparingen.

Met meer dan 750 medewerkers, vestigingen in Japan, Bangladesh, Vietnam en Filipijnen ondersteunt Framgia haar klanten met offshore dedicated development teams. Met behulp van het Lean Start up Process wordt een plan opgesteld dat binnen het gestelde budget past en focust op het opstellen van de juiste requirements en design details.

NoRisk KeyManagement levert al meer dan vijftien jaar oplossingen voor het geautomatiseerd beheren van waardevolle bedrijfsmiddelen als sleutels. Intelligente, innovatieve sleutel- en lockerbeheersystemen die weten en onthouden wie wanneer ergens gebruik van mag maken. Handelingen worden automatisch opgeslagen in een database.

nformatietechnologie is een drijvende kracht voor innovatie, maar voor veel organisaties is het IT landschap een barrière geworden voor nieuwe ontwikkelingen. Rent-a-CIO helpt bedrijven bij verbetering van dienstverlening en de ontwikkeling van nieuwe producten door inzichten op een lijn te krijgen en technische complexiteiten in het oog te houden.

ValueBlue levert BlueDolphin; een SaaS tool waarmee een gecompliceerd ICT-landschap snel technisch, financieel en functioneel inzichtelijk wordt gemaakt.

Je krijgt er in korte tijd grip mee op het applicatie- en ICT-landschap. Dit inzicht maakt het mogelijk verbeteringen en besparingen te identificeren.

KFMS is actief als management consultant op het gebied van Sales, Marketing en Communicatie waar de commerciële slagkracht verbeterd wordt, voor bedrijf en individu. Voor het doorvoeren van de noodzakelijke verandering maken we gebruik van verschillende instrumenten: verander/interim management, training en business coachen.

Boonstoppel Subsidie Advies is al 12 jaar een professionele partner in subsidies. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar met een sterk persoonlijk karakter. We werken liever met dan voor de klant. Wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we altijd dat stapje extra zullen zetten. Formeel als het moet, informeel als het kan.

Door grafisch, 3D of denkbeeldig een beeld te vormen van een mogelijke uitkomst, ‘nieuw’ en ‘oud’ met elkaar te verbinden, beslissingen te nemen en er energie in te stoppen, maken we voortuitgang. in-Visie heeft deze vaardigheid decennia lang ontwikkeld met mensen uit vele verschillende disciplines en branches.

De kern van Libeccio’s dienstverlening is het bijdragen aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Terugkerende thema’s zijn onder andere: selectie en ontwikkeling op basis van talent, leiderschap, teamontwikkeling, high performance, organisatieontwikkeling, verandermanagement.

Moribus is gespecialiseerd in marketing analytics. Ons analysesysteem, gebaseerd op een gepatenteerde ontwikkeling, is uniek omdat het uw KPI’s combineert met klantgedrag op basis van persoonlijkheidskenmerken. Door samen te werken ontstaat een krachtige oplossing die werkt.

Met haar jarenlange praktijkervaring kan NetBoss organisaties adviseren om mobiel werken te optimaliseren. Het NextSales Ambassador Network beschikt over veel kennis en ervaring in het ICT domein en ondersteunt NetBoss met leadgeneratie om haar groeiambities te realiseren.

Op basis van MicroStrategy BI software nemen elke dag opnieuw een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van die mensen werkt in de zorg sector en geeft daardoor betere en beter betaalbare zorg. MicroStrategy heeft NextSales ingeschakeld om op basis van dit thema een event te organiseren.

Pulselinks: SaaS oplossing voor Event Management
Met Pulselinks krijgt een organisatie de volledige grip op een event. Pulselinks biedt alle voordelen van een standaard “in de cloud” applicatie en is toch zeer flexibel in te richten. Het omvat modules voor de Planning, Marketing, Communicatie, Management en Evaluatie.

ProAppNest news

ProAppNest bouwt web based business applicaties variërend van Klant specifieke CRM systemen zoals CRM voor “makelaars” en CRM voor specifieke verkoop situaties (kapitaal goederen) tot Distributeur management en “Van uitkering naar werk”-systemen. Daarnaast verkoopt ProAppNest een aantal eigen producten.

eset-logo news

ESET is, met meer dan 800 medewerkers wereldwijd, het grootste Europese IT beveiligingsbedrijf. ESET ontwikkelt geavanceerde beveiligingsoplossingen tegen computercriminaliteit en heeft een netwerk van malware onderzoekscentrums in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praag, Košice, Krakau, Montreal en Moskou.

Contrasticon logo news

Contrasticon helpt afnemers en leveranciers van ICT diensten succesvolle samenwerking te realiseren bij opeenvolgende momenten in de levenscyclus van een klant/leverancier-relatie. Zoals bij het begin van een nieuwe samenwerking of op relevante momenten tijdens die samenwerking, bijvoorbeeld bij achterblijvende resultaten of frictie.

CrossCheck nws

Crosscheck Networks is de wereldleider voor “API (Application Programming Interface) testing”, simulatie en “gateway technologie”. Crosscheck producten worden wereldwijd aan meer dan 50.000 netwerken van klanten geleverd. Het uitgebreid testen van API omvat functionele automatisering, performance, compliance en het testen van de beveiliging.

Hexagon logo

Hexagon Safety & Infrastructure is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Spatial Information Management (SIM) software. Organisaties op het gebied van Public Safety en Security, Industrie en Overheid in meer dan 60 landen vertrouwen op Intergraph’s Spatial technologie en services om beter en sneller operationele beslissingen te kunnen nemen.

QSM Logo nieuws

Feitelijk inzicht in IT projecten. QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. QSM doet dit al ruim 30 jaar. Zowel in de VS als in Europa. En met groot succes.

NetBoss Logo Website

Men kan de mooiste processen, apps, mobiele apparaten bedenken en uitrollen, maar als de basis verbinding niet goed is ingeregeld, slagen deze processen niet. Informatie “anywhere, any time and at any device” heeft impact op de wijze hoe ICT infrastructuur hierop moet inspelen.

logo Respond

Respond richt zich op ontzorgen door een continue regie op uw bedrijfsprocessen te bieden, zodat u zich primair kunt focussen op uw kerntaken. Onze ICT oplossingen reduceren het risicoprofiel, de complexiteit en de kosten van uw crisisbeheersings-processen doordat verstoringen sneller worden opgelost of worden voorkomen.

Capgemini logo news

Capgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen wij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.

Qolor-logo news

Qolor is een onafhankelijk bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in programma- en projectmanagement. Een kleurrijke partner met kwaliteit hoog in het vaandel. Bij Qolor wordt het succes van projecten bij uitstek bepaald door een effectief samenspel tussen mensen.

Mite logo news

Het succes van mobiel werken is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een organisatie biedt om te voorzien in de communicatie- en informatiebehoefte van de gebruiker. De vier belangrijkste vraagstukken zijn hierbij Device Management, Mobiel Beleid, Mobile Security en Connectiviteit Management.

Phenomworld logo news

Phenom-World richt zich op de marketing, sales en service activiteiten rondom de Phenom elektronen microscoop van FEI company. NTS ontwikkelde het tafelmodel van de microscoop samen met Sioux in opdracht van de Amerikaanse microscopenbouwer FEI Company.