Klanten

NextSales helpt bedrijven bij het creëren en/of versterken van hun marktpositie. Uitgangspunt hierbij is het optimaliseren van de balans tussen de specifieke eigenschappen van uw product of dienst, uw doelmarkt en uw bedrijf. Er bestaat geen “one size fits all” aanpak want een bestaand product of dienst in een nieuwe markt kan een compleet andere aanpak vereisen dan een nieuw product of dienst in uw huidige markt.

Hieronder ziet u een aantal klantvoorbeelden:

ProAppNest newsProAppNest bouwt web based business applicaties variërend van Klant specifieke CRM systemen zoals CRM voor “makelaars” en CRM voor specifieke verkoop situaties (kapitaal goederen) tot Distributeur management en “Van uitkering naar werk”-systemen. Daarnaast verkoopt ProAppNest een aantal eigen producten.
eset-logo newsESET is, met meer dan 800 medewerkers wereldwijd, het grootste Europese IT beveiligingsbedrijf. ESET ontwikkelt geavanceerde beveiligingsoplossingen tegen computercriminaliteit en heeft een netwerk van malware onderzoekscentrums in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praag, Košice, Krakau, Montreal en Moskou.
Contrasticon logo newsContrasticon helpt afnemers en leveranciers van ICT diensten succesvolle samenwerking te realiseren bij opeenvolgende momenten in de levenscyclus van een klant/leverancier-relatie. Zoals bij het begin van een nieuwe samenwerking of op relevante momenten tijdens die samenwerking, bijvoorbeeld bij achterblijvende resultaten of frictie.
CrossCheck nwsCrosscheck Networks is de wereldleider voor “API (Application Programming Interface) testing”, simulatie en “gateway technologie”. Crosscheck producten worden wereldwijd aan meer dan 50.000 netwerken van klanten geleverd. Het uitgebreid testen van API omvat functionele automatisering, performance, compliance en het testen van de beveiliging.
Hexagon logoHexagon Safety & Infrastructure is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Spatial Information Management (SIM) software. Organisaties op het gebied van Public Safety en Security, Industrie en Overheid in meer dan 60 landen vertrouwen op Intergraph’s Spatial technologie en services om beter en sneller operationele beslissingen te kunnen nemen.
QSM Logo nieuwsFeitelijk inzicht in IT projecten. QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. QSM doet dit al ruim 30 jaar. Zowel in de VS als in Europa. En met groot succes.
NetBoss Logo WebsiteMen kan de mooiste processen, apps, mobiele apparaten bedenken en uitrollen, maar als de basis verbinding niet goed is ingeregeld, slagen deze processen niet. Informatie “anywhere, any time and at any device” heeft impact op de wijze hoe ICT infrastructuur hierop moet inspelen.
logo RespondRespond richt zich op ontzorgen door een continue regie op uw bedrijfsprocessen te bieden, zodat u zich primair kunt focussen op uw kerntaken. Onze ICT oplossingen reduceren het risicoprofiel, de complexiteit en de kosten van uw crisisbeheersings-processen doordat verstoringen sneller worden opgelost of worden voorkomen.
Capgemini logo newsCapgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen wij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.
Qolor-logo newsQolor is een onafhankelijk bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in programma- en projectmanagement. Een kleurrijke partner met kwaliteit hoog in het vaandel. Bij Qolor wordt het succes van projecten bij uitstek bepaald door een effectief samenspel tussen mensen.
Mite logo newsHet succes van mobiel werken is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een organisatie biedt om te voorzien in de communicatie- en informatiebehoefte van de gebruiker. De vier belangrijkste vraagstukken zijn hierbij Device Management, Mobiel Beleid, Mobile Security en Connectiviteit Management.
Phenomworld logo newsPhenom-World richt zich op de marketing, sales en service activiteiten rondom de Phenom elektronen microscoop van FEI company. NTS ontwikkelde het tafelmodel van de microscoop samen met Sioux in opdracht van de Amerikaanse microscopenbouwer FEI Company.