Aspera

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management-oplossingen in Duitsland en wordt door Gartner gepositioneerd als een visionair in het SAM Magic Quadrant (bron: Gartner 2018). Uniek is de SmartTrack-aanpak waarbij binnen een paar weken samen met een klant een businesscase wordt gemaakt over de huidige status op SAM, aanpak, kosten, besparingen etc.

Waarom

Aspera ondersteunt IT-beslissingen van haar klanten door te helpen bij het verkrijgen van inzicht in hun software-licentie-positie: Gegevens worden omgezet in informatie voor besluitvorming, waardoor klanten in control komen over hun licentie-positie bij ondehandelingen en audits.
Het begint weliswaar met een betrouwbare compliance-positie, maar gaat veel verder: Het beheer van de volledige levenscyclus geeft grip en besparing op kosten (ook in de cloud) door compliance en creëert level playing field in leveranciersrelaties en contractonderhandelingen.

Hoe

Bij Aspera geloven we dat onze taak is gedaan wanneer onze klanten operational excellence op het gebied van Software Asset Management hebben bereikt. We hebben dit engagement vertaald naar ons Customer Succes concept. Vanaf de eerste interactie voegen we waarde toe aan projecten. Onze toewijding aan onze klanten is langdurig. We hebben misschien niet altijd alle antwoorden, maar we zullen samen met u samenwerken om uw problemen een voor een op te lossen.

Wat

Om uitdagingen het hoofd te bieden, kiezen we uit een reeks successtrategieën, precieze tools en expertise – allemaal vanuit één bron. Of we dit nu doen door het inschakelen van uw eigen staf of door uw software asset management-activiteiten over te nemen als een managed service. Onze best practices komen voort uit het werken met de best presterende organisaties ter wereld, waarvan de meeste op de Fortune 500-lijst staan (bijvoorbeeld: Bosch, KLM / AirFrance, Deutsche Bank, TNT, Novartis, T-Systems

Meer weten?

NextSales ondersteunt Aspera tijdens de “Gartner IT Sourcing, Procurement, Vendor & Asset Management Summit 2018” die van 26 – 28 september in Londen (Verenigd Koninkrijk) wordt gehouden. Daar vertellen wij u graag wat u met software asset management kunt bereiken (met verschillende klant-organisaties als voorbeeld).

Bent u niet aanwezig bij de Gartner Summit, neem dan contact met ons op. We komen graag met u in gesprek!

Een aantal van Aspera’s oplossingen, produkten en services:

Meer infomratie vind u op de Aspera website: www.aspera.com

NextSales en Aspera

NextSales ondersteunt Aspera bij het verkrijgen van ingangen bij grote organisaties in Europa. Bij deze vorm van business development worden de Ambassadors van NextSales ingezet om binnen hun netwerk afspraken op te zetten bij het CxO en CxO-1 level. NextSales doet dit door meerdere keren per jaar een workshop te organiseren, waarbij onze Ambassadors inzicht wordt gegeven in wat Aspera te bieden heeft.

Daarnaast ondersteunt NextSales Aspera tijdens de “Gartner IT Sourcing, Procurement, Vendor & Asset Management Summit 2018” die van 26 – 28 september in Londen (Verenigd Koninkrijk) wordt gehouden.