Aspera

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management-oplossingen in Duitsland en wordt door Gartner gepositioneerd als een visionair in het SAM Magic Quadrant (bron: Gartner 2018). Uniek is de SmartTrack-aanpak waarbij binnen een paar weken samen met een klant een businesscase wordt gemaakt over de huidige status op SAM, aanpak, kosten, besparingen etc.

Aspera is onderdeel van de Duitse USU Group die hoogwaardige oplossingen biedt voor Knowledge Management en IT controlling.

Logo van Aspera

Software Asset Management

Aspera ondersteunt IT-beslissingen van haar klanten door te helpen bij het verkrijgen van inzicht in hun software-licentie-positie: Gegevens worden omgezet in informatie voor besluitvorming, waardoor klanten controle krijgen over hun licentie-positie bij onderhandelingen en audits.

Het begint weliswaar met een betrouwbare compliance-positie, maar gaat veel verder: Het beheer van de volledige levenscyclus geeft grip en besparing op kosten (ook in de cloud) door compliance en creëert een level playing field in leveranciersrelaties en contractonderhandelingen.

Customer Success

Bij Aspera vinden we dat onze taak volbracht is als onze klanten operational excellence op het gebied van Software Asset Management hebben bereikt. We hebben dit vertaald naar ons Customer Success concept. Vanaf de eerste interactie voegen we waarde toe aan projecten. Onze toewijding aan onze klanten is langdurig. We hebben misschien niet altijd alle antwoorden, maar we zullen met u samenwerken om uw problemen op te lossen.

Om uitdagingen het hoofd te bieden, kiezen we uit een reeks successtrategieën, precieze tools en expertise - allemaal vanuit één bron. Of we dit nu samen met uw eigen medewerkers doen of door het overnemen van uw Software Asset Management activiteiten als een managed service. Onze best practices komen voort uit het werken met de best presterende organisaties ter wereld, waarvan de meeste op de Fortune 500-lijst staan (bijvoorbeeld: Bosch, KLM / AirFrance, Deutsche Bank, TNT, Novartis, T-Systems).

NextSales is de Aspera reseller voor de Benelux

Kantoor
Cypres Twins
Cypresbaan 9
2908 LT Capelle aan den IJssel
Nederland

Telefoon +3185 2500 877

Aspera op Twitter

Aspera's oplossingen, produkten en services