Een mobiele koffiebar op wielen, gemaakt in Duitsland: in 2010 hadden twee studenten een idee dat nu is uitgegroeid tot een levensvatbaar en internationaal succesvol franchiseconcept. Coffee-Bike GmbH behoort tot de snelst groeiende franchisesystemen in Europa en slaagt erin een moderne levensstijl te combineren met traditionele waarden in een mobiele koffiebar.

Coffee-Bike – Wereldwijde franchise community en mobiele koffie catering

Dankzij de zelfvoorzienende werking van de Coffee-Bike kunnen koffieliefhebbers genieten van de beste warme dranken op de meest ongewone locaties; of het nu op de wekelijkse markt is, op een straathoek, in het park of speciaal geboekt voor catering en evenementen. De mobiele koffiebar trekt de aandacht van mensen.
Onze bars op drie wielen bieden verschillende koffieklassiekers en koffiespecialiteiten gemaakt van onze eigen “Caferino” espressobonen met een biologische certificering. We bieden ook vers geperst sinaasappelsap, verschillende soorten thee, warme chocolademelk en verschillende snacks.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het franchiseconcept van Coffee-Bike of ken je een geweldige locatie waar Coffee-Bike aanwezig zou moeten zijn: neem contact met ons op!

Voor meer informatie bezoek ook de Coffee-Bike website: www.coffee-bike.com

NextSales & Coffee-Bike

Coffee-Bike is beschikbaar in Duitsland met meer dan 200 koffiefietsen en groeit in landen als: Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Polen, Turkije, Roemenië en India. Nu de eerste koffiefietsen beschikbaar zijn in Nederland is het tijd om het aantal locaties uit te breiden. NextSales zal daarom Coffee-Bike ondersteunen door het Scouten & Contracteren van locaties in Nederland zodat franchisenemers een goede start hebben met hun bedrijf.