Mirada: Time IT

Grotere projecten en programma's met de nodige complexiteit vragen om een stappenplan: een draaiboek waarin alles tot in detail is beschreven en gepland. Dat doe je met Mirada: Time IT

Of het nu gaat om IT (bijvoorbeeld: een functioneel upgrade traject, de implementatie van nieuwe programmatuur of data migratie), het organiseren van een evenement of het opstellen van een calamiteitenplan – Time IT helpt u op efficiënte wijze het stappenplan te maken én aan te sturen.

Gestructureerd, consistent en gedetailleerd. Glashelder voor alle betrokkenen.

Logo van de software voor programma management: Time-IT

Het resultaat?

Uw organisatie bespaart tijd en geld zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Hierdoor wordt uiteindelijk meer efficiency en structuur bereikt.

Vanuit de praktijk!

Vanuit Mirada hebben we in de praktijk veel ervaring opgedaan met complexe implementatieprojecten. We hebben gemerkt dat succes in belangrijke mate afhankelijk is van een gedegen planning en regie tijdens de uitvoering.

Het is onontbeerlijk om een goed uitgewerkt stappenplan met bewuste communicatiemomenten te hebben, vanwege de grote hoeveelheid samenhangende activiteiten die door vele mensen moeten worden uitgevoerd.

Met die gedachte ontwikkelde Mirada Time IT, een instrument waarmee u afspraken ‘realtime’ vastlegt en bijwerkt in uw implementatiedraaiboek, zodat u tijdens de operatie , middels een geavanceerd dashboard, actueel zicht houdt op wat er gebeurt, middels allerlei innovatieve communicatiemiddelen.

Meer informatie

De rol van NextSales

Mirada heeft NextSales gevraagd om contacten te leggen en introducties te verzorgen bij potentiële klanten.
Hierbij kan worden gedacht aan organisaties die:

  • Plannen voor IT-projecten hebben
  • Zich op calamiteiten willen voorbereiden
  • Evenementen willen organiseren
  • Organisatie veranderingsprojecten hebben

Meer weten over Mirada: Time IT?

Meer weten over leadgeneratie?