USU Groep

Met een portfolio van oplossingen voor IT- en Enterprise Service Management, Software Asset Management, Big Data Analytics, IT Monitoring en Digitale Customer First oplossingen is de USU Group de grootste Europese aanbieder van IT- en kennisbeheersoftware.

Marktleiders in alle sectoren van de internationale economie gebruiken USU-applicaties om transparantie te creëren, wendbaarder te worden, kosten te besparen en risico's te verminderen.

Logo van de USU groep

Over USU

Sinds haar oprichting in 1977 als Udo Strehl Unternehmensberatung (USU) is het bedrijf gegroeid. Momenteel heeft USU meer dan 700 werknemers op 17 locaties en een omzet van circa € 100 miljoen.

Logo van USU's IT- en Enterprise Service Management oplossing, Valuemation

Valuemation

Met IT- en Enterprise Service Management oplossing, Valuemation kunnen alle serviceprocessen door het hele bedrijf worden toegewezen, bestuurd en geoptimaliseerd. De ITIL®-gecertificeerde productsuite wordt gebruikt in de IT-omgeving van grote en middelgrote bedrijven en IT-dienstverleners.

Daarnaast ondersteunt Valuemation andere servicegebieden zoals: HR / Personeel, Facility Management en Field Service. Analisten en certificeringsbedrijven beschouwen Valuemation als marktleider:

Valuemation is een “Leader” in The Forrester Wave™ Enterprise Service Management, Q4 2019! Als u geïnteresseerd bent, kunt u hier het rapport downloaden!

Aspera

Software Asset Management oplossing, Aspera biedt op maat gemaakte tools voor het beheren van Software Assets binnen uw bedrijf. Sinds ongeveer twee decennia heeft Aspera honderden organisaties en 15 van de 30 grootste DAX-bedrijven geholpen bij het beoordelen van de kosten en risico's van hun IT-landschap.

Het portfolio van Aspera omvat alle grote fabrikanten zoals IBM, Microsoft, Oracle en SAP - voor desktops, servers, cloud- en mobiele applicaties. Met het grootste team van experts in de branche levert Aspera strategieën voor gegevensverzameling, systeemintegratie en licentie-optimalisatie.

Aspera wordt genoemd in het Gartner Magic quadrant en is ook een favoriet bij klanten in de "Best Software Asset Management Tools of 2019 as Reviewed by Customers".

Logo van USU's Software Asset Management oplossing, Aspera

Logo van USU's IT Monitoring oplossing, LeuTek

LeuTek

LeuTek IT Monitoring zorgt voor maximale IT-beschikbaarheid en soepele IT-werking. LeuTek helpt bedrijven om hun complexe IT-infrastructuren holistisch en automatisch te monitoren.

LeuTek's monitoringplatform, het ZIS-systeem, omvat alle disciplines, van systeembeheer en centrale monitoring tot real-time monitoring van zakelijke services en service level agreements.

Andere onderwerpen zijn: geïntegreerde end-to-end monitoring, notificatie- en capaciteitsbeheer en cloud- en container monitoring.

Katana

Katana creëert slimme diensten met toegevoegde waarde via op AI gebaseerde big data analytics.

Katana's oplossingen zijn gericht op het hele spectrum van datagestuurde digitale serviceaanbiedingen - Bijvoorbeeld: de voorspelling van machinestoringen, de evaluatie van de natuurlijke taalmachine of de oplossing van complexe optimalisatieproblemen.

Met name op het gebied van data-analyse staat Katana klaar als partner met state-of-the-art softwareproducten en de speciale knowhow van data scientists.

Logo van USU's Big Data Analytics oplossing, Katana

Logo van USU's Digitale Customer First oplossing, Unymira

Unymira

Unymira begeleidt bedrijven met bewezen Customer First-oplossingen bij hun succesvolle digitale transformatie. Unymira adviseert, ontwerpt, ontwikkelt en levert holistische oplossingen gedurende de hele klantreis.

Kennisbanken, zelfbedieningstools, chatbots, social media en spraakdiensten omvatten alle communicatiekanalen en klantcontactpunten. Het portfolio op dit gebied wordt aangevuld met individuele applicaties, portal & CMS-oplossingen en een verbazingwekkend UX-ontwerp.

Meer informatie

De rol van NextSales

USU heeft NextSales gevraagd om naar vertegenwoordiging in de Benelux-regio te zijn (Sales Outsourcing). NextSales zorgt binnen deze regio voor:

  • Het opbouwen van naamsbekendheid door middel van campagnes en events
  • Het in kaart brengen van de potentiële klanten
  • Het ontwikkelen en opvolgen van leads
  • Presentaties en demo's
  • Uitbrengen van offertes
  • Contract onderhandelingen
  • Accountmanagement

De uiteindelijke klantovereenkomsten worden aangegaan met USU of de betreffende dochteronderneming.

Lees meer over de samenwerking met USU

Meer weten over USU?

Meer weten over Sales Outsourcing?