Maak kennis met onze mensen

Een bedrijf is zo sterk als de gezamenlijke inspanning die al haar mensen leveren. NextSales is er trots op zoveel gemotiveerde en getalenteerde mensen te kunnen mobiliseren. Op deze pagina kun je er een aantal leren kennen.

Ed van Voorden (Director)

Ed van VoordenEd heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Business Development en Sales in de industrieën IT, Technologie en Consulting. Ervaring heeft hij opgedaan bij bedrijven als CSC, Deloitte, Capgemini, Logica en CGI.

Daarnaast adviseert en ondersteunt Ed Pulselinks, UY Systems en EntrD op het gebied van Sales.

Ed op LinkedIn

Fleur van Wely (Director Salesoutsourcing)

Fleur heeft de afgelopen 10 jaar bij bedrijven als Cognizant, Capgemini, FEI Company en Sioux BinC rollen als Leadgenerator, Channel Manager, Hunter, Account Manager en B2B MatchMaker vervuld.

Fleur heeft uitgebreide ervaring met het introduceren van nieuwe proposities in de ICT-, Technology- en Healthcare-Sector. Daarnaast is Fleur directeur van WellMatch en ondersteunt ze Pulselinks, UY Systems en EntrD en Framgia op het gebied van Sales.

Fleur op LinkedIn

Michel Beer (Associate Director Marketing)

Michel BeerMichel heeft ruim 30 jaar ervaring in Marketing & Communicatie. Hij is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van de communicatie rond diensten en producten en adviseert de klanten van NextSales hierover.

Na een loopbaan van 20 jaar als manager marketing en communicatie bij bedrijven als Nationale-Nederlanden en KPN, werkt Michel sinds 2005 als zelfstandig adviseur en interim-manager voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, in zowel de profit- als de non-profit-sector.

Michel op LinkedIn

Edward Haak (Ambassador)

Edward HaakEdward heeft het zeldzame talent om met iedereen een goede relatie op te kunnen bouwen en alle moeilijke dingen, makkelijk uit te leggen. En precies dat is wat hem als inside sales zo succesvol maakt. De afgelopen jaren hielp hij diverse ICT organisaties met het genereren van new business vanuit inside sales. Al snel ontdekte hij de enorme voordelen van een goed huwelijk tussen marketing en sales. Een lead is namelijk blij als je belt. Edward helpt de klanten en relaties van NextSales met new business strategie, salespitches en inside sales executie.

Edward op LinkedIn

Ing. Hans Molenaar MBA, Luitenant-Kolonel bd (Ambassador)

Hans MolenaarHans heeft meer dan 25 jaar voor het Ministerie van Defensie gewerkt. Binnen ICT heeft Hans zich bezig gehouden met applicatie hosting, beheer en onderhoud op infrastructuren spreidend van mainframe tot mobile devices. De laatste 7 jaar heeft hij ICT management functies vervult waarbij de vertaling van business eisen en needs naar IT centraal stond.


Hans op LinkedIn

Drs. Ruud de Pruijssenaere de la Woestijne, Brigade-generaal bd (Ambassador)

Ruud de Pruijssenaere de la WoestijneRuud heeft meer dan 35 jaar voor het Ministerie van Defensie gewerkt. Hij heeft functies vervuld in het operationele, inlichtingen en HR domein. Zo is hij Directeur geweest bij de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst en bij Directie Operaties. Daarnaast is Ruud verantwoordelijk geweest voor de door- en uitstroom van personeel van de Koninklijke Landmacht. In zijn laatste functie was hij de Nederlandse Militaire vertegenwoordiger bij de NAVO (SHAPE) in België. Hij heeft ook enkele grote reorganisaties geleid. Na zijn periode bij Defensie heeft hij o.a. als adviseur gewerkt bij Finace en Logica/CGI. Hij is thans ook founding partner bij No IT Consulting Firm.

Ruud op LinkedIn