Word NextSales Ambassador

Als NextSales Ambassador gebruik je je ervaring, kennis en netwerk om onze klanten te ondersteunen bij de op- en uitbouw van hun business. Tenminste…. Als je vindt dat de propositie van de klant past bij jouw interesses.

Waarom doe je mee als NextSales Ambassador?

Eerste Joint Ambassador Meeting (JAM) in 2015

Je hebt veel kennis en ervaring, hebt een deel van je tijd beschikbaar (of kan die tijd beschikbaar maken) en vindt het leuk om interessante of innovatieve bedrijven te helpen bij de ontwikkeling en in de markt zetten van proposities.
Je wordt lid van een netwerk met mensen die rollen hebben (vervuld) in general management, audit, procurement, ict of als opper-/hoofd-officier.
Je krijgt de kans om allerlei bedrijven en proposities van dichtbij te leren kennen tijdens onze Ambassador Workshops en elkaar tijdens de Joint Ambassador Meetings (JAM’s).
Natuurlijk is er een verdienmodel maar boven alles geldt dat je alleen de dingen doet waar je plezier in hebt!

NextSales?

Business Development en Sales voor complexe diensten en producten steunt binnen Nederland (en grote delen van het Europese continent) nog steeds op vertrouwen tussen aanbieder en afnemer. Natuurlijk oriënteren klanten zich steeds meer via het internet maar het vertrouwen wordt tussen mensen opgebouwd!

Het NextSales Ambassador netwerk helpt u bij het versneld opbouwen van dit vertrouwen: Geen digitale introductie maar een introductie door iemand die al een vertrouwensrelatie met uw potentiële klant heeft.

Van targetlist tot client-list; meer dan 150 NextSales Ambassadors hebben de sleutel tot deuren die anders gesloten zouden blijven.

Hoe word je een NextSales Ambassador:

  • Je hebt ervaring in general management, audit, procurement, ict of als opper-/hoofd-officier
  • Je hebt er plezier in jouw kennis, ervaring en netwerk open te stellen voor de proposities van bedrijven waar je zelf in geloofd
  • Je kan Ambassador worden op basis van positieve referenties uit ons Ambassador netwerk
  • Heb je geen referenties maar wel de drive en interesse neem dan contact met ons op

Als je interesse hebt om deel te nemen aan ons Ambassador Netwerk neem dan contact met ons op.