Word NextSales Ambassador

Ambassadors NewsAls NextSales Ambassador breng je onze klanten in contact met jouw relaties. Tenminste…. Als je vindt dat de propositie van de klant past bij jouw relatie.

Waarom doe je mee als Ambassador? Je vindt het leuk om met netwerken en interessante proposities bezig te zijn. Je kunt er “wat” mee verdienen maar voor veel van onze Ambassadors geldt dat ze het vooral leuk vinden om met andere interessante mensen in contact te komen.

NextSales?

NextSales ondersteunt bedrijven bij het vergroten van hun omzet. Onderdeel daarvan is het ontwikkelen van relaties voor deze bedrijven met nieuwe potentiele klanten. Traditioneel wordt hierbij gebruik gemaakt van cold calling (telemarketing). De meeste bedrijven weten dat echter ook en hebben dus de deur voor dit soort bedrijven op slot gezet (niet meer doorverbinden, standaard “geen interesse”, stuur maar een mailtje naar info@…., enz.). NextSales maakt in lijn met de huidige markt gebruik van beschikbare middelen (relaties) in de markt. Anders gezegd; Wij koppelen de relatie behoefte van onze klanten aan reeds aanwezige relaties bij onze Ambassadors. Het verdienmodel dat we hierbij hanteren creëert eveneens een win-win.

Hoe word je een NextSales Ambassador:

  • Je beschikt over een echt netwerk (mensen die je kent in tegenstelling tot een maillijst);
  • Stel je netwerk alleen open voor diensten en producten waar je zelf achter staat;
  • Je kan Ambassador worden op basis van positieve referenties uit ons Ambassador netwerk of op basis van een overtuigend LinkedIn profiel.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan ons Ambassador Netwerk neem dan contact met ons op of download de App en maak een profiel aan.


Google playiTunes store