Partners

NextSales werkt met de volgende partners:

BidPro

BidPro staat voor Bidmanagement en Proposals. Bidmanagement is een term die pas sinds 8 jaar meer bekendheid krijgt. Een term die bij veel organisaties dus nog onbekend is. De functie van Bid Manager is enorm in opkomst en er is steeds meer vraag naar expertise op dit gebied. BidPro heeft deze expertise in huis en wil de komende jaren uitgroeien tot hét bid-team voor bedrijven in het MKB. BidPro verduurzaamt de Sales performance van organisaties en doet dit in de vorm van advies, ondersteuning, begeleiding, coaching bij aanbestedingen en offertetrajecten. Door organisaties hun klantbehoefte beter te laten begrijpen en procesoptimalisatie toe te passen, laat BidPro organisaties de stap maken om beter aan de klantvraag te voldoen.

Demtech

Demtech is een Business Development, Marketing & Sales organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van high-tech bedrijven om hun activiteiten uit te breiden naar markten in Europa en Zuid-Amerika. Sinds de oprichting in 2000 is Demtech actief als een innovatie partner voor bedrijven, ondernemingen en venture capitalists om hun uitbreidingsplannen te realiseren. Ons doel is om voor onze klanten direct een effectieve aanwezigheid te realiseren in meerdere geografische regio’s. Dit doen we door de juiste strategie en relevante kanalen op te zetten met ondersteuning van een lokale salesforce die uit naam van de klant in het bewuste gebied winstgevend en proactief handelt.

KFMS

KFMS biedt 1- en 2-daagse trainingen aan met een maritieme oriëntatie. Kompas, wind, stroming, bemanning, boot en communicatie zijn aspecten waarmee rekening dient te worden gehouden als je focus wil hebben op succes op het water! Het winnen van een nieuwe klant vraagt veel inspanning. Alle zeilen dienen te worden bijgezet. Het sales team laveert langs de diverse obstakels om de opdracht succesvol binnen te halen. Het behouden van een klant vraagt een andere aanpak en kent een andere zorg. Effectiviteit van uw medewerkers en uw klanten proces, dat zijn aspecten waar KFMS u mee van dienst kan zijn. Een portfolio van diensten waar we samen de ‘markt regatta’ aan kunnen gaan.