Partners

NextSales werkt met de volgende partners:

Inspirational Sales


Enthousiaste bel professionals die op een inspirerende manier commerciële telefonische activiteiten uitvoeren. Inspirational Sales is de verbinding tussen uw marketing- en sales afdeling. Door uw marketing activiteiten telefonisch op te volgen worden direct de waardevolle kansen van de lange termijn kansen gescheiden. De direct waardevolle kansen worden verder opgepakt door uw sales afdeling. De langere termijn kansen worden teruggegeven aan uw marketing afdeling om weer mee te nemen in de activiteiten. Zo blijft er nooit meer een kans onbenut. Inspirational Sales is een “not only for profit” organisatie. Alles is erop gericht om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen en te houden.


KFMS

KFMS biedt 1- en 2-daagse trainingen aan met een maritieme oriëntatie. Kompas, wind, stroming, bemanning, boot, communicatie zijn aspecten waarmee rekening dient te worden gehouden als je focus wilt hebben op succes op het water! Het winnen van een nieuwe klant vraagt veel inspanning. Alle zeilen dienen te worden bijgezet. Het sales team laveert langs de diverse obstakels om de opdracht succesvol binnen te halen. Het behouden van een klant vraagt een andere aanpak en kent een andere zorg. Effectiviteit van uw medewerkers en uw klanten proces, dat zijn aspecten waar KFMS u mee van dienst kan zijn. Een portfolio van diensten waar we samen de ‘markt regatta’ aan kunnen gaan.


Merxis

Merxis levert al meer dan 10 jaar diensten op het gebied van Business Development, Sales en Marketing. Merxis heeft uitgebreide ervaring binnen Recruitment, Pharmacie, Zakelijke Dienstverlening en Handelen richt zich op twee hoofdactiviteiten:
Merxis Trading houdt zich bezig met de in- en verkoop in de breedste zin van het woord. Van dealerschappen tot aan rest-, faillissement- en overstockpartijen. Merxis Trading biedt ook de mogelijkheid om uw (over)voorraden te verkopen tegen een afgesproken commissie.
Merxis eCommerce richt zich voornamelijk op de onlinesales en marketing van/voor producten en/of diensten in diverse branches en biedt webdesign, grafisch ontwerp en internetmarketing op maat voor uw onderneming.


NATUURLIJKENBOVENDIEN

NATUURLIJKENBOVENDIEN is 100% toegewijd aan het eenvoudiger en professioneler maken van uw marketing communicatie en strategie. We nemen een holistische benadering van alle facetten met als doel het aanbieden van een synergie van (digitale) strategie, ontwerp, ontwikkeling, print en marketing.
NATUURLIJKENBOVENDIEN voorziet bedrijven van de juiste taal die nodig is om te concurreren in de steeds meer concurrerende industrieën.

NATUURLIJKENBOVENDIEN ontwerpt & ontwikkelt geloofwaardigheid!