Partner Programma

Ter ondersteuning van onze verdere groei zijn wij op zoek naar Partners. Een Partner is als zelfstandig ondernemer aan NextSales verbonden. 

Als Partner krijg je de verantwoordelijkheid voor de (verdere) uitbouw van de business van onze klanten. Je identificeert en kwalificeert leads en doet de benodigde commerciële opvolging. Je bewaakt en verbetert waar mogelijk de kwaliteit van onze dienstverlening in onze Business Development en Sales Outsource contracten. Je krijgt een aantal Client engagements en bent namens onze klant(en) het eerste aanspreekpunt in Nederland, Benelux of Europa. 

Geschikte kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

  • Minstens 5 jaar ervaring in Sales en Sales Management
  • HBO of academische opleiding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en 1 van de volgende andere talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans of Spaans.
  • Je hebt Drive, Charisma, een vriendelijke persoonlijkheid en doorzettingsvermogen 
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en kennis en ervaring over te dragen
  • Je hebt goede kennis van relevante marktsegmenten
  • Je past binnen de NextSales cultuur en bent in staat anderen te coachen en begeleiden.

NextSales ondersteunt de sustainable development doelstellingen van de VN en in het kader van doel 5 (Bereik gendergelijkheid en empowerment voor alle vrouwen en meisjes) en doel 8 (Bevorder aanhoudende, inclusieve, en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen) nodigen wij uitdrukkelijk ook vrouwen, 50- en 60-plussers en alle anderen die in deze groepen vallen uit om het gesprek met ons aan te gaan.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem contact met ons op! Meer informatie verstrekken wij je graag in een persoonlijk gesprek.