U zoekt naar mogelijkheden om flexibel, schaalbaar te groeien?

Uw bedrijf levert een dienst of product in het business to business (B2B) segment en zoekt mogelijkheden om flexibel en schaalbaar te groeien? De Sales & Marketing diensten van NextSales zijn flexibel en schaalbaar!

Onze doelstelling is om met onze klanten langdurig, succesvol samen te werken. Dat betekent niet dat we u opsluiten in langlopende overeenkomsten. We bieden flexibel en schaalbaar in te zetten diensten die bijdragen aan uw succesvolle groei binnen Europa.

Klanten blijven lang bij NextSales omdat ze de dat willen, niet omdat ze moeten!

Schaalbaar en flexibel

Markt Scan

Aan de start van dat proces bieden wij u een Markt Scan. Door middel van een Markt Scan stellen wij vast waar u staat, waar u zou willen staan en wat het gat daartussen is.

Op basis hiervan zijn wij in staat aan u te vertellen of u de lat op de juiste hoogte heeft gelegd en wat de alternatieve scenario’s zijn om uw doelstelling te bereiken. De Markt Scan kan tevens de basis van uw Marketingplan vormen.

Leadgeneratie

Betrokkenheid van een “bekende” bij een potentiële klant is een krachtig Sales-instrument. Wij kunnen dat voor u realiseren. Het genereren van leads vormt namelijk de kernactiviteit van het NextSales Ambassador Network. Met meer dan 175 NextSales Ambassadors die hun netwerk voor onze klanten openstellen en ondersteuning van de NextSales intranet site kunnen wij uw doelgroep direct benaderen.

Sales Outsourcing

U heeft behoefte aan flexibel schaalbare sales capaciteit. Misschien omdat u start in een nieuwe markt of omdat u een nieuw product lanceert. Er zijn veel goede redenen om uw sales geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Bijvoorbeeld de snelle time to market, de lagere investeringen, minder financieel risico, meer focus, enzovoorts.

Coaching

Van tijd tot tijd is het goed iemand van buiten het bedrijf te raadplegen die inzichten en ervaringen uit andere bedrijven, landen en culturen voor u toegankelijk kan maken. Met meer dan 175 NextSales Ambassadors is NextSales in staat een enorme hoeveelheid kennis en ervaring te mobiliseren. Kennis en ervaring die u specifiek op uw behoefte gericht kunt inzetten.

Training

Niet iedere Sales heeft hetzelfde karakter. Iets dat bij de ene persoon past, hoeft niet bij ieder ander persoon te passen. De meeste Salestrainingen gaan daarentegen van een standaard aanpak uit. In de praktijk valt daardoor het resultaat van trainingen tegen. NextSales werkt samen met Blinc Sales Institute die op het individuele Sales DNA gerichte trainingen geven.

Website

NextSales biedt ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van een website, mobiele app en Social Media. Behalve de technische realisatie van deze zaken bieden we ook hulp bij het opzetten van content (inhoud). Niet iedereen is een geboren tekstschrijver, maar de teksten op uw website (klantreis) en Social Media zijn cruciaal voor het aantal bezoekers die uiteindelijk meer over uw product of dienst willen weten.

B2B Events

Of het nu gaat om een ronde tafel sessie, demonstratie, workshop, of beurs bij het organiseren van B2B events komt veel kijken. Bovendien slokt het behoorlijk wat tijd op van medewerkers. Daarom schakelen bedrijven NextSales in om alles te regelen. Het doel van een evenement is vaak tweeledig: in contact komen met nieuwe klanten en de relatie met bestaande klanten te onderhouden.

CRM

Contact met (potentiële) klanten is belangrijk, maar nog belangrijker is om alle vormen van contact en gegevens van uw doelgroep centraal bij te houden. NextSales heeft ervaring met verschillende CRM-systemen zoals ZoHo, Salesforce.com, Insightly, Microsoft Dynamics en kan u helpen met het maken van de keuze voor het juiste systeem en het inrichten van de gekozen omgeving.

Andere pagina's die u verder kunnen helpen

Misschien bent u op zoek naar diensten vanuit het Business Development perspectief? Of bent u op zoek naar ondersteuning bij het opstarten van een vestiging in een Europees land? U bekijkt het vanuit de klantreis?

Lees hoe wij MKB bedrijven helpen of in welke industrieën wij actief zijn.

Maak kennis met een aantal klanten die onze Sales & Marketing diensten flexibel en schaalbaar inzetten!

Sales & Marketing diensten flexibel en schaalbaar

Vertel mij hoe NextSales mijn bedrijf kan ondersteunen