Bent u benieuwd hoe uw ICT-product, -bedrijf of -afdeling zich onderscheidt ten opzichte van de markt op productiviteit, beheerbaarheid en kwaliteit van de door u geproduceerde software? Met feitelijke en objectieve analyses ziet u waar u ten opzichte van de markt staat en ontvangt u concrete aanbevelingen voor het finetunen en efficiënter inrichten van uw softwaretrajecten.

De QSM-productiviteitsindex is een objectieve maat voor de procesproductiviteit van softwareontwikkeling en geeft u onder andere antwoord op vragen als:

  • Hoe verhoudt de doorlooptijd en benodigde inspanning zich tot de hoeveelheid gerealiseerde functionaliteit?
  • Welke productiviteit heeft u hiermee behaald?
  • Hoe scoort u qua productiviteit ten opzichte van het marktgemiddelde?
  • Hoe is de verhouding tussen doorlooptijd en inspanning? Geeft u in de uitvoering de voorkeur aan korte time to market met hogere kosten, of lage kosten met langere time to market. En is dit in lijn met uw strategie?
  • Hoe kunt u de productiviteit verhogen en uw concurrenten achter zich laten?

De productiviteitsscan positioneert uw prestaties ten opzichte van de markt en waar het voor commerciële bedrijven een marketing tool bij uitstek is geeft het voor interne ICT-afdelingen een handvat voor beslissingen rondom uitbesteden, procesverbetering en bestaansrecht.

Sales outsourcing

NextSales ondersteunt QSM bij het vermarkten van de productiviteitsscan. Op basis van de Sales Outsource overeenkomst verricht NextSales de sales activiteiten (bezoeken, presentaties, offertes en contractonderhandelingen) ten behoeve van QSM. Voor leadgeneratie wordt hierbij gebruik gemaakt van het uitgebreide NextSales Ambassador Netwerk.

Meer weten over de QSM-productiviteitsscan?

Download de leaflet QSM-productiviteitsscan of neem contact met ons op

Deel dit bericht op: