In Nederland hebben we een groeiend tekort aan IT-professionals. Als gevolg hiervan raken bedrijven achterop bij het naar de markt brengen van nieuwe diensten en producten en boeten we in aan concurrentiekracht. Het outsourcen van (delen van) IT-projecten biedt hiervoor niet alleen een oplossing het creëert ook meer slagvaardigheid en flexibiliteit in kosten.

UY Systems

Sinds haar oprichting in 2003 richt UY Systems zich op e-Commerce, Web Applicaties, Web Portals, Sociale Netwerken en Smartphone Applicaties. De laatste 8 jaar werkt UY Systems ook voor klanten uit Europa (onder andere Denemarken, Nederland en Duitsland), Canada en de Verenigde Staten in segmenten als Recreatie, Healthcare, Industrie, eCommerce en webvertising. De medewerkers van UY Systems hebben onder andere kennis van Agile, Spiral, Waterfall, PHP, C# ASP.NET en Oracle.

Voor meer informatie: www.uysys.com

Sales outsourcing

NextSales ondersteunt UY Systems bij het opbouwen van een positie in de Nederlandse markt. Op basis van de Sales Outsource overeenkomst geeft NextSales vorm aan de verkoopafdeling van UY Systems in Nederland. Alle sales activiteiten (bezoeken, presentaties, offertes en contractonderhandelingen) worden door NextSales uitgevoerd. Voor leadgeneratie wordt hierbij gebruik gemaakt van het uitgebreide NextSales Ambassador Netwerk.

Deel dit bericht op: