Kick-Start uw vestiging

Start uw Business

NextSales helpt bedrijven bij het creëren of verbeteren van hun marktpositie. Uitgangspunt hierbij is het optimaliseren van de balans tussen de specifieke eigenschappen van uw product/dienst, uw doelmarkt en uw bedrijf. Er is geen “one size fits all” aanpak. Een bestaand product in een nieuwe markt kan een andere aanpak nodig hebben. Net zoals een nieuw product in uw huidige markt om een andere strategie kan vragen. Kijk maar hoe vaak (zodra het niet meer alleen om een kosten voordeel gaat) succesvolle bedrijven uit de Verenigde Staten, India en China zich verkijken op expansie in Europa. Europa heeft een eigen cultuur en interne marktwerking die zeker niet altijd op één lijn kan worden gesteld met die van andere werelddelen.

De aanpak van NextSales is dan ook gebaseerd op het begrijpen en benutten van die verschillen. Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit: het co-creëren van een Nederlandse/Europese vestiging, Sales Outsourcing, Leadgeneratie, het uitvoeren van een Markt Scan, bijdrage aan de Raad van Advies, Inside Sales Support en Sales Trainingen.

Start een Europese Business

Als u een vestiging in Nederland of Europa overweegt, kan NextSales u ondersteunen. Wij kennen de Europese markt met haar specifieke eigenaardigheden, zoals wetgeving en cultuur. Hierdoor zijn wij in staat u inzicht te geven in de haalbaarheid van uw plannen. We kunnen u helpen te bepalen waar en hoe te starten. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten van de juridische entiteit, het vinden van de juiste mensen, een kantoor en alle andere relevante zaken. NextSales kan uw nieuwe vestiging managen of de sales voor u doen. Mee-investeren met de optie om onze aandelen later over te nemen is ook een optie.

Neem contact op voor meer informatie.