Na een succesvol marktonderzoek begin 2017 heeft NextSales in 2018 Innovaway ondersteund met Business Development activiteiten in de Benelux. Vanaf 1 januari 2019 neemt NextSales de rol van verkoopkantoor in de Benelux op zich nemen om alle relevante Sales & Marketingactiviteiten uit te voeren.

Innovaway is een Italiaanse system integrator. Innovaway heeft een groot aantal innovatieve projecten uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld:

  • Mobile Control voor milieudelicten
  • Sparta voor smart Parking
  • ASSO de holografische Sales assistent

Daarnaast heeft Innovaway een sterke dienstverlening op het vlak van Service Desk en Contact Center.

Achtergrond

Innovaway heeft een ambitieuze groeidoelstelling voor de komende jaren gedefinieerd. Een van de regio’s waar veel potentie zit is de Benelux. Om Innovaway hierbij te ondersteunen, heeft NextSales begin 2017 een marktonderzoek uitgevoerd om de mogelijkheden & kansen in kaart te brengen. De resultaten gaven het vertrouwen om in de Benelux aan de slag te gaan om marktbekendheid te krijgen en Innovaway op de kaart te zetten.

Medio 2017 is NextSales gestart met Business Development activiteiten in de Benelux. Onder andere het geven van Workshops aan de NextSales Ambassadors (om zo het netwerk te activeren) en het samen met Innovaway bezoeken van potentiële klanten en partners behoorden tot de activiteiten.

Nu een stevige basis is gelegd, is in 2019 de opdracht voor NextSales het zoeken van klanten, partners en overnamekandidaten binnen de Benelux.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Innovaway contact met ons op of bezoek de website: www.innovaway.eu

Lees het artikel over de start van onze relatie met Innovaway!

Deel dit bericht op: