Service-Desks en Contact-Centers: Uitdagingen nu en in de toekomst

De technologie voor ondersteuning van klant-contacten verbetert in een hoog tempo. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar…. 

  • Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving? 
  • Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert? 
  • Via welk migratie pad breng ik de technologie binnen in mijn processen? 

Dit zijn slechts een paar vragen die aan de orde komen tijdens het kennismakingscongres met Innovaway op de Italiaanse Ambassade in Den Haag. 

Op 21 mei 2019 organiseert Innovaway een tweetal congressen met als thema “Uitdagingen voor Service-Desks en Contact Centers nu en in de toekomst!”  Innovaway is een Italiaanse IT-Service Provider die zich onderscheidt door de beschikbaarheid van 25 (moeder-)talen bij de uitvoering van haar klant-contracten.

Logo Innovaway

Die contracten betreffen zowel service desk- als contact center- overeenkomsten waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Veel bedrijven zullen beamen dat zij daar net zo over denken maar dat prijs daarbij niet geheel onbelangrijk is. Juist om die reden volgt Innovaway de technische ontwikkelingen rondom de Service Desk op de voet.  

Bent u net als Innovaway betrokken bij de invloed van deze ontwikkelingen op deze wijze waarop uw Service-Desk of Contact-Center opereert, nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan dit congres!

 

Deel dit bericht op: