USU Group breidt haar aanwezigheid in de Benelux uit!

Het internationale softwarebedrijf USU Group versterkt haar aanwezigheid op de markt in Nederland, België en Luxemburg. Dankzij de succesvolle samenwerking met het Nederlandse adviesbureau NextSales heeft USU al verschillende klanten verworven op het gebied van software licentiebeheer. USU breidt nu de Benelux-portefeuille uit met oplossingen voor IT en Enterprise Service Management. Geïnteresseerde partijen kunnen in november kennismaken tijdens de ronde tafel sessies in Rotterdam met als thema: Agile IT Service Management.

Logo van de USU group

Marktleider in de DACH-regio

USU is met de Service Management Suite Valuemation en Software Asset Management Suite Aspera al jaren marktleider in de DACH-regio. USU-partner NextSales bouwt hierop voort en biedt nu specifieke consulting- en software-oplossingen aan die zich richten op IT-financieel beheer, Cloud management en analytics.

Lees de berichten in de pers:
DGAP.DE
Emerce

Afbeelding van Boompjes Rotterdam, de locatie waar USU Group, Valuemation en Aspera op 13 November ingaan op het thema Agile IT Service Management.

Ronde tafel

Tijdens een tweetal sessies die op 13 november aanstaande in Rotterdam worden gehouden, zal USU ingaan op de nieuwste trends in IT-management, de nieuwe vierde generatie ITIL® best practices en de automatisering van Cloud infrastructuren. Ook wordt een actueel klantvoorbeeld van de logistieke dienstverlener Hamburg Süd over Agile service management besproken.

Aanmelden voor één van de sessies kan via: www.usu.de of op onze site

Hier kunt u de volledige agenda downloaden.

Deel dit bericht op: