Sales Outsourcing USU Group

De USU Group is de grootste Europese aanbieder van IT- en kennisbeheersoftware. Marktleiders in alle sectoren van de internationale economie gebruiken USU-applicaties om transparantie te creëren, wendbaarder te worden, kosten te besparen en risico's te verminderen.

Het portfolio van USU omvat oplossingen voor ITSM, Software Asset Management, Big Data, Business Service Management en Kennis Management.

Logo van de USU Group

Als onderdeel van haar groeistrategie breidt USU haar partnernetwerk op het gebied van servicemanagement verder uit. Het doel is om een Europees ecosysteem van gecertificeerde implementatie- en distributiepartners van de USU-Suite Valuemation op te bouwen voor verdere marktpenetratie.

NextSales is sinds 2018 partner van de USU-dochter Aspera (Software Asset Management). Op basis van deze succesvolle samenwerking breidt USU nu het contract met NextSales uit met IT-servicemanagement.

We zijn blij dat we de marketing van Valuemation, vooral in de Benelux, verder kunnen promoten met behulp van NextSales

Stefan Habitzreuther, Managing Director van de businessunit Valuemation van USU

Er is veel vraag naar end-to-end servicebeheer voor IT of andere afdelingen. Daarom hebben we voor Valuemation gekozen vanwege de veelzijdigheid, flexibiliteit en het vermogen om te integreren

Fleur van Wely, CEO van NextSales

Over USU

Udo Strehl Unternehmensberatung (USU) is in 1977 opgericht en sinds 1988 ontwikkelt de USU Group IT- en kennisbeheersoftware. Hoewel USU sinds 2000 is genoteerd aan de beurs in Frankfurt heeft haar oprichter Udo Strehl nog altijd een controlerend belang in de onderneming.

Sinds haar oprichting is USU gegroeid tot een onderneming met meer dan 1000 klanten die haar producten wereldwijd inzetten. De omzet is in die tijd gegroeid naar € 100 Miljoen.

Meer informatie op www.usu.de

Contract ondertekening tussen USU Group (Stefan Habitzreuther,Managing Director en Frank Dreher,Managing Director) en NextSales (Fleur van Wely,CEO)

Over NextSales

NextSales ondersteunt bedrijven die willen groeien in de Europese merkt met Marketing, Business Development en Sales.

NextSales ondersteunt sinds 2011 klanten van over heel de wereld bij het ontwikkelen en groeien van hun business in Europa. Klanten van NextSales komen uit de ICT, Consulting, High-Tech en Openbare Orde & Veiligheid industrie.

Meer informatie op www.nextsales.eu

Lees het persbericht op de USU website

Verdere berichtgeving op:
ChannelPartner
PresseBox

Deel dit bericht op: