Global IT Support Services

Bedrijven zijn steeds meer internationaal ingericht en hebben hiermee een uitdaging voor zichzelf gecreëerd om hun Global Support Services voor IT en bedrijfsprocessen gelijke tred te laten houden.

Hoe zorg je ervoor dat morgen 50 werkplekken in Beijing worden gerealiseerd? Hoe ondersteun je de werkplekken van 30 medewerkers in Finland? Hoe vang je de refresh op in 6 landen tegelijk?

Dit zijn uitdagingen waar ieder internationaal bedrijf mee wordt geconfronteerd.

Global IT Support Services (GSS) zijn het antwoord op deze uitdaging. Maar is dat haalbaar voor moderne organisaties die agile, flexibel en lean willen zijn? Hoe richt je GSS agile, flexibel en lean in? Is het haalbaar voor een MKB onderneming? Deze en meer van dit soort vragen komen aan de orde!

Ronde tafel bijeenkomst

Op woensdag 27 november en donderdag 28 november organiseert Innovaway Benelux een tweetal ronde tafel bijeenkomsten over Global Support Services. Zowel klanten als partners van Innovaway komen aan het woord over hun ervaringen en de wijze waarop Global Support Services het beste geïmplementeerd kunnen worden.

Onderwerpen die aan de orde komen:

Afbeelding van een man die radeloos is van zijn IT problemen en zoekt naar Global IT Support Services

  • Global Support Services | Innovaway
  • Experiences with Global Support Services | Percassi
  • Partner experience In Global Support Services | Fujitsu
  • Roadmap to Global Support Services | Innovaway

Tijd en plaats

Logo van de Italiaanse Ambassade te Den Haag

De ronde tafelbijeenkomsten zullen worden gehouden in de residentie van de Italiaanse Ambassadeur te Den Haag.

De bijeenkomst op 27 november start om 16:00 uur en wordt om 18:45 afgesloten met een walking dinner.

De bijeenkomst op 28 november start om 10:00 uur en wordt om 12:45 afgesloten met een lunch.

Aanmelden of meer informatie

Over Innovaway

Logo van Innovaway

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die innovatieve ICT-oplossingen en diensten levert. Om dit te realiseren doet Innovaway substantiële investeringen in Research & Development. Innovaway is opgericht in 2003, heeft 600 medewerkers op 8 locaties in Italië, Albanië en Nederland. Innovaway levert diensten aan 150 klanten in 100 landen.

Innovaway heeft een bewezen track record op het gebied van IT Support Services, processen, methodologieën en best practices waardoor het voldoet aan de vereiste en verwachte serviceniveaus.

Innovaway levert deze diensten via een specifiek op de klant toegesneden aanpak:

  • Flexibiliteit voor de toekomst, dankzij de mogelijkheid om klanten wereldwijd te ondersteunen in hun plannen voor geografische expansie of verandering. Dit is mogelijk vanwege de beschikbaarheid van support services in 25 talen en de mogelijkheid om, indien nodig, extra taalafdelingen te activeren, op basis van de specifieke vereisten van de klanten.
  • Verfijnde benadering van klantenservice, om de tevredenheid van de eindgebruiker te verbeteren, door geïntegreerde tools voor gedragsanalyse en business intelligence waarmee de specifieke geschiedenis en kenmerken van elke eindgebruiker in realtime kunnen worden opgebouwd en beheerd.
  • Systeemintegratiepraktijk, de ontwikkeling van geavanceerde technologiën maakt het mogelijk om de levering van de IT Support Services te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van verschillende sociale kanalen in de infrastructuur voor contactbeheer (rekening houdend met hun beperkingen) en de integratie van Robot Process Automation-oplossingen om de uitvoering van eenvoudige en repetitieve taken te stroomlijnen. Op termijn zal Innovaway een op NLP gebaseerde menselijke interactie implementeren, die momenteel wordt geanalyseerd door de interne onderzoeks- en ontwikkelingseenheid.
  • Taalvaardigheden, Innovaway garandeert de dienstverlening in 25 verschillende talen, op basis van moedertaal of anderszins uitstekend taalniveau. Iedere taal-groep wordt gekenmerkt door een of meer moedertaal sprekers die bijdragen aan de verbetering van de vaardigheden van de andere beoefenaars en helpen om de juiste benadering voor contact te bieden, rekening houdend met en rekening houdend met alle culturele verschillen.

www.innovaway.eu

Deel dit bericht op: